Oyunlarda 9060 XT Crash Veriyor

birakinbeni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba . sapphire rx 9060 xt ekran kartı aldım yeni dün taktım sorunsuz oyunları oynadım vs bugun biosumu update ettim ve crash vermeye başladı her oyunda amd an unreal process has crashed hatası ue augusto olarak . daha sonra biosumu önceki versiyonuna döndürdüm sorun olmuştur diye ancak hatalar devam ediyor ve hiç bir oyunu 1 2 dk dan fazla oynayamıyorum sizce ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı ? işlemci 5600 x anakart gigabyte a320m-h psu m 550 w aldığım yer yeteceğini belirtti ancak yetmezse eğer bu tarz hatalar olabilir mi psu dan dolayı ? Furmarkt testinde sorun çıkmıyor 2 kere silip tekrar temiz bir kurulum yaptım ekran kartını .

Son düzenleme:

asdasgwadsa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba . sapphire rx 9060 xt ekran kartı aldım yeni dün taktım sorunsuz oyunları oynadım vs bugun biosumu update ettim ve crash vermeye başladı her oyunda amd an unreal process has crashed hatası ue augusto olarak . daha sonra biosumu önceki versiyonuna döndürdüm sorun olmuştur diye ancak hatalar devam ediyor ve hiç bir oyunu 1 2 dk dan fazla oynayamıyorum sizce ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı ? işlemci 5600 x anakart gigabyte a320m-h psu m 550 w aldığım yer yeteceğini belirtti ancak yetmezse eğer bu tarz hatalar olabilir mi psu dan dolayı ? Furmarkt testinde sorun çıkmıyor 2 kere silip tekrar temiz bir kurulum yaptım ekran kartını .
Hocam kurbanınız olayım o sisteme o anakart ne ya. Onu geçtim o psu ne. Büyük ihtimal turbox ya da rampage markali dandik bir psu. Büyük ihtimal psu yetmediği için sorun yaşıyorsunuz. Aldığınız yer de bilmiyor o zaman yeteceğini söylemişse. Furmark testi yaptığınızı sorun çıkmadığını belirtmişsiniz. Muhtemelen psu yetersiz kaldığı için crash alıyorsunuz. Anakart rezalet. Lütfen o ekran kartı ve işlemci ile kullanmayın o anakartı. B550 geçin. Psu da en az 650W kaliteli bir şeye yükseltin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri