Oyunlarda Mikrofonum Çalışmıyor.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,241
Merhaba Arkadaşlar,

Günaydın ilk önce Logitech G335 adlı kulaklığı kullanıyorum, arkadaşlar Valorant ve Csgo gibi oyunlarda karşı tarafa sesim gitmiyor. Daha öncede başıma gelmişti bu olay format ile çözüm bulmuştum sırf ses sorunu diye de format atmak istemiyorum bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım edebilir mi.?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Merhaba Arkadaşlar,

Günaydın ilk önce Logitech G335 adlı kulaklığı kullanıyorum, arkadaşlar Valorant ve Csgo gibi oyunlarda karşı tarafa sesim gitmiyor. Daha öncede başıma gelmişti bu olay format ile çözüm bulmuştum sırf ses sorunu diye de format atmak istemiyorum bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım edebilir mi.?
Kulaklığın driverlarını kontrol et

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
652
Realtek güncellemesi yap. anakart driver programından ses kısmını güncelle. mikrofon kısmından seninkini seçmeye çalış. Kulaklıgı oyuna girmeden önce tak. Başkaoyunda yada programda sorun yoksa oyun için mic girişini ayardan değişmen gereke bilir.

Ayarlar kısmından konusunca mic algılıyormu pc ?

bu tür şeyleri dener misin

tibetatilgan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Aygıt Yöneticisi'nden mikrofon sürücüsünü güncellemeyi denedin mi birde hem Valorant hem de CS:GO'da ses ayarlarınızı kontrol et ve doğru mikrofonun seçildiğinden emin ol eğer yine sorun yaşarsan bir link buldum istersen onu dene

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,241
Aygıt Yöneticisi'nden mikrofon sürücüsünü güncellemeyi denedin mi birde hem Valorant hem de CS:GO'da ses ayarlarınızı kontrol et ve doğru mikrofonun seçildiğinden emin ol eğer yine sorun yaşarsan bir link buldum istersen onu dene

Windows 10 kullanıyorum, çözdüm sorunu ama sonradan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri