Öneri Oyunu Açınca Sistemin Donması

Zationy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Geçenlerde bir konu açmıştım görenler olmuştur. Oyunu açtığımda direkt donuyordu ve reset atmadan düzelmiyordu sistem direkt kapatıyordu kendini hiçbir şey yapamıyordun. Windowsun yanlış kurulumundan ve biosun güncel olmamasından şüphelenmiştik. Sorun ramdeymiş. Anakart ramde 6400mhz'yi desteklemediği için 4800mhz yapmak gerekiyormuş biostan yani auto ayar yapıyorsun ve anakart hangisini destekliyorsa direkt onu seçiyor zaten kendisi. Bu sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için çözüm yolunuz bu olabilir diye açıklamak istedim. Umarım işinize yarar.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
@Zationy
Merhaba,

Eline sağlık kardeşim, güzel açıklama olmuş. Fakat yanlış anlama lütfen; bunu soru soracakmış gibi değil de rehber tarzında hazırlasaydın daha güzel olurdu. Sakın yanlış anlama, sadece öneri yaptım.

KS

Zationy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
@Zationy
Merhaba,

Eline sağlık kardeşim, güzel açıklama olmuş. Fakat yanlış anlama lütfen; bunu soru soracakmış gibi değil de rehber tarzında hazırlasaydın daha güzel olurdu. Sakın yanlış anlama, sadece öneri yaptım.
Siteyi nasıl kullanacağımı bilmediğimden doğru düzgün böyle hazırlamıştım daha iyisini hazırlamaya çalışırım, teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri