Özellikler aynı olsa FPS oyunları için 24 inç vs 27 inç. Tercihiniz?

alitufan55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
144 Hz veya 165 Hz olduğunu ve mprt 1ms gecikme olduğunu varsayalım. 1920x1080 çözünürlükte tavsiyeniz nedir? FPS oyunları içinde bakalım onun dışında photoshop, 3d gibi programlarda kullanılacak şekilde düşününce hangi boyutu tercih edersiniz? 27 inç örneğin bir cs:go için çok mudur? İdeal veya fena değil midir? Teşekkürler. Bütçe önemli değil, özellikler aynı, boyut farklı. Boyut sorusu. Lütfen nedenleriyle yazın ki tam anlaşılır olsun.

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
ikisi arasında aşırı bir fark yok oyunda aynı şekil diğer işlemler de 3 inç için aradaki fiyat farkı bence değmez 24 kullanıyorum neden 27 almadım diye hiç düşünmedim

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
Hocam ben 27 kullanıyorum. Kişisel görüşüm aldığım zamanlarda çok bilgi sahibi değildim ekran büyük olsun istedim. Oysa sonradan gördüm ki büyük ekranda oynayacaksan 2k veya 4k çözünürlükte oynamak daha keyifli oluyormuş.

Şimdiki aklım olsaydı 2 ekranı da 24 alırdım çünkü ekran kartım buna daha uygun.

Ekran kartın hangisine uygunsa ona göre al. 1920x1080 çözünürlükse eğer 24 al ama mhz yüksek olsun daha keyifli olur.

Bunlar tamamen tecrübe ettiğim yorumlar. Teknik detayını bilmiyorum.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
144 Hz veya 165 Hz olduğunu ve mprt 1ms gecikme olduğunu varsayalım. 1920x1080 çözünürlükte tavsiyeniz nedir? FPS oyunları içinde bakalım onun dışında photoshop, 3d gibi programlarda kullanılacak şekilde düşününce hangi boyutu tercih edersiniz? 27 inç örneğin bir cs:go için çok mudur? İdeal veya fena değil midir? Teşekkürler. Bütçe önemli değil, özellikler aynı, boyut farklı. Boyut sorusu. Lütfen nedenleriyle yazın ki tam anlaşılır olsun.
3 inç az fark ama program kullanımında daha iyi olur. Piksellenme var diyen çok, kabul etmeyen kısmda var. 24 kullandığım için bilmiyorum.
27 İş için iyi, oyunlarda ekran hakimiyeti ve ayrıntıları fark etme açısından daha etkili olur diye düşünüyorum.

Ejdehar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Nvidia nın hangi modelleri 2k ve 4k ya uygun ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri