Palit Ekran kartı

Murat Güngör

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba pc hocası ve severleri,

Bilindiği gibi palit yeni ekran kartını piyasaya sürdü. Bundan 6 7 sene önce kullanmıştım palit markasını. Tabi o zamanın oyunlarından açmadığı oyun yoktu. Fiyat performans ekran kartıydı resmen. 

Şuanda [font=Roboto, sans-serif]Palit GeForce® GTX1070 Super JetStream 8GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (NE51070S15P2-1041J) marka ekran kartının testini yapabildiniz mi ? Formda arattım ama bulamadım. [/font]

KS

Murat Güngör

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Marka olarak güveniyorum. soğutma sistemleri de güzel. Amma velakin artık malzemeden çalıp fiyatı da düşürdükleri için bütün markalar ister istemez biraz terettütde kalıyor insan.

Aslında en kısa zamanda alıp denemekte de fayda var gibi birşey. Asus almaya kalksanız 2400 TL'den aşağı değil fiyatları.

İşlemci :İntel i7 6800K
ram : 2400 mhz 8 gb
ssd : 256 gb
hdd : 1 tb wd
anakart : msı x99 SLI
Sıvı soğutma : Dark aqua w120
Ekran kartı : gtx 660 Tİ

Ekran kartım eski olduğu için sırf değiştirmek istiyorum Grafik tasarım vb işler yaptığım için çok düşük kalıyor ekran kartı.

Sizin de öneriniz olursa dinlerim tabükü :D :D

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Benim tavsiyem Türkiye garantisi sağlam olan markalardan almanız.Simdi alıp ileride sıkıntı cekmektense bir kere alıp kafanın rahat olması daha iyi olur butcenizi söylerseniz size kart önerim olabilir:)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Enes Değirmenci' Alıntı:
BilgisayarcıGenç' Alıntı:

Bende 1070 tiyi alması için,performans testlerini ve ısı değerleri hakkında bilgisi olması lazim suanlik galax 1070ti testlerini beklemesi gerekir diye düşünüyorum

Performans değerleri 1070 in üstünde olacaktır ancak çok yüksek değildir hazır indirimdeyken almasını öneririm sıcaklık konusunda pek problem olmayacaktır

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Enes Değirmenci' Alıntı:
Tabi performans olarak dediginiz gibi ustte olucak şuan piyasa da alabileceği tek 1070ti galax hof sanırım

Diğer modellerde şuan piyasaya sürülmüş durumda ancak f\p olarak galax güzel bir ürün yapmış olmakta

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Enes Değirmenci' Alıntı:
Diğer modellerin piyasada olduğunu biliyorum ancak belirtilen fiyatlar arasinda bulması çok zor :)

Şuan en ucuzlardan birissi msi ın referans tasarımı ancak tabikide alınamayacak bir model referans yaz aylarında ciddi sıkıntılar çıkarabilir 1070 ti galax normalde 2899 TL gibi bir fiyatla çıkartılacaktı ancak ön siparişe özel böyle bir indirim yapıldı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri