Palworld DLSS Açılmıyor

Mustafaer06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Palworld oynuyorum ve RTX ekran kartım olmasına rağmen Dlss açamıyorum. Ekran kartım:RTX 2050

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
dlss den kastın kare oluşturma frame generationsa açamazsın o 4xxx serisine özel.

Kenar yumuşatma olan dlss açılır taa seçili olabilir dlss yapabilirsin. Hiçmi yapamadın o zaman nvidia experience gir palword ayarları optimize et tahminen dlss i kendisi açar.

fakat dlss i açtıgında şöyle bir durum lur 1920*1080 çözünürlüğün ayarlarıdğın ayara göre 720p ye kadar düşer en azından dibindeki görüntü hariç. Keskin görüntü çizik izleri azalır fakat film modu açmışsın gibi hissedebilirsin çözünürlük düştüğü için.

KS

Mustafaer06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
dlss den kastın kare oluşturma frame generationsa açamazsın o 4xxx serisine özel.

Kenar yumuşatma olan dlss açılır taa seçili olabilir dlss yapabilirsin. Hiçmi yapamadın o zaman nvidia experience gir palword ayarları optimize et tahminen dlss i kendisi açar.

fakat dlss i açtıgında şöyle bir durum lur 1920*1080 çözünürlüğün ayarlarıdğın ayara göre 720p ye kadar düşer en azından dibindeki görüntü hariç. Keskin görüntü çizik izleri azalır fakat film modu açmışsın gibi hissedebilirsin çözünürlük düştüğü için.
Anladım hocam sağolun çok teşekkürler çok işime yarayacak.

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Oyun ayarlarında DLSS var ama değiştiremiyorsan, oyunla alakalı bir durum diye biliyorum. Gelecek versiyonlarda çözeceklerdi galiba. Gamepass'ten oynuyorsan oraya versiyonlar da geç geliyor maalesef.

KS

Mustafaer06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Oyun ayarlarında DLSS var ama değiştiremiyorsan, oyunla alakalı bir durum diye biliyorum. Gelecek versiyonlarda çözeceklerdi galiba. Gamepass'ten oynuyorsan oraya versiyonlar da geç geliyor maalesef.
Gamepass ten oynuyorum ancak daha yeni en son sürümü geldi ve daha yeni indirdim.

Hocam oyun orjinal olmasına ve oyunları taramama rağmen herhangi bir şekilde palworld ü bulamadı.

Tam olarak burayı açamıyorum.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-02-02 162511.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-02 162511.png
    531.8 KB · Görüntüleme: 68
  • Ekran görüntüsü 2024-02-02 162909.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-02 162909.png
    18.5 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri