- Tepki
- 1
Palworld oynuyorum ve RTX ekran kartım olmasına rağmen Dlss açamıyorum. Ekran kartım:RTX 2050
Anladım hocam sağolun çok teşekkürler çok işime yarayacak.dlss den kastın kare oluşturma frame generationsa açamazsın o 4xxx serisine özel.
Kenar yumuşatma olan dlss açılır taa seçili olabilir dlss yapabilirsin. Hiçmi yapamadın o zaman nvidia experience gir palword ayarları optimize et tahminen dlss i kendisi açar.
fakat dlss i açtıgında şöyle bir durum lur 1920*1080 çözünürlüğün ayarlarıdğın ayara göre 720p ye kadar düşer en azından dibindeki görüntü hariç. Keskin görüntü çizik izleri azalır fakat film modu açmışsın gibi hissedebilirsin çözünürlük düştüğü için.
Gamepass ten oynuyorum ancak daha yeni en son sürümü geldi ve daha yeni indirdim.Oyun ayarlarında DLSS var ama değiştiremiyorsan, oyunla alakalı bir durum diye biliyorum. Gelecek versiyonlarda çözeceklerdi galiba. Gamepass'ten oynuyorsan oraya versiyonlar da geç geliyor maalesef.
Hocam oyun orjinal olmasına ve oyunları taramama rağmen herhangi bir şekilde palworld ü bulamadı.dlss den kastın kare oluşturma frame generationsa açamazsın o 4xxx serisine özel.
Kenar yumuşatma olan dlss açılır taa seçili olabilir dlss yapabilirsin. Hiçmi yapamadın o zaman nvidia experience gir palword ayarları optimize et tahminen dlss i kendisi açar.
fakat dlss i açtıgında şöyle bir durum lur 1920*1080 çözünürlüğün ayarlarıdğın ayara göre 720p ye kadar düşer en azından dibindeki görüntü hariç. Keskin görüntü çizik izleri azalır fakat film modu açmışsın gibi hissedebilirsin çözünürlük düştüğü için.
Tam olarak burayı açamıyorum.Oyun ayarlarında DLSS var ama değiştiremiyorsan, oyunla alakalı bir durum diye biliyorum. Gelecek versiyonlarda çözeceklerdi galiba. Gamepass'ten oynuyorsan oraya versiyonlar da geç geliyor maalesef.