Bana 1 haftada gelmişti gayet de hızlıydı bu aradaMerhaba, kargo firmasıyla alakalı bir sorun neden ısrarla aynı firmayla çalışıyorlar anlamış değilim, 1 ay normalin bi tık üstünde bir süre ama 1 hafta içinde getirirler muhtemelen. Bir de illa arıyacaksan kargo firmasını arayıp kodunla gecikmeyi belirtebilirsin bazen işaret falan koyuyorlar dağıtım süreçlerini hızlandırabiliyor (bi ihtimal)
Papara kartımı 30 kasımda sipariş vermiştim , 3.12.2022 tarihinde kargoya verildi fakat 1 aydır kartım gelmedi. Müşteri hizmetlerini arasam da, gmail atsam da, şikayetvar yazsam da sonuç yok
1 ay gibi bir süreyi geçtiyse şahsi önerim o kart başvurusunu iptal edip yeniden başvuru yapın.bende kartı sipariş ettim adamlar getirdiklerini ama bana ulaşamadıklarını, sonradan kuryeyi tekrar yollayacaklarını söylediler. Kapıma kartı sipariş ettiğimden beri kimse gelmedi.
Genelde, kargo firmasına veya Papara üzerinden kuryeyi şikâyet etmek işe yarar fakat bazen buna rağmen bile geç teslim edilebiliyor. Ayrıca, bahsettiğin gibi bu kurye firmasıyla olan sorunların Papara'da farkında olup bu konuyu geçtiğimiz aylarda YouTube kanalındaki Sor Paparalı Sor #1 videosunda, CEO Emre Kenci tarafından dile getirildi ve bu konu için iyileştirme yapacaklarını söyledi.Merhaba, kargo firmasıyla alakalı bir sorun neden ısrarla aynı firmayla çalışıyorlar anlamış değilim, 1 ay normalin bi tık üstünde bir süre ama 1 hafta içinde getirirler muhtemelen. Bir de illa arıyacaksan kargo firmasını arayıp kodunla gecikmeyi belirtebilirsin bazen işaret falan koyuyorlar dağıtım süreçlerini hızlandırabiliyor (bi ihtimal)