World'ün kampanyası güzelmiş cidden ama onun süresi 1 ay bu yüzden ilk 350'lik alışverişi onunla yapım geri kalanı için yine tercih edilebilir.Maalesef yetersiz. World 350 TL'ye 100 TL veriyor LCW kampanyasında. BurgerKing tarafında ise %25 veriyor Pokus. Bence dijital platformlardan devam etsinler.
Akbank ATM'lerinden para yatırma işlemi ücretsiz. Ben Papara + EnPara kullanıyorum parayı genelde Enpara ya atıyorum ordan Papara'ya aktarıyorum 18 yaş üstüyseniz değerlendirebilirsiniz ikisini birden kullanmayı veya Papara + farklı bir bankaSeviyorum bu cashback olayını ya. Ön ödemeli kartlarda yanlış değilsem bu olayı ilk ve kapsamlı şekilde getiren paparaydi. Sadece ATM olayı can sıkmaya başladı. Ücret kesintisi yüzünden para yatirasim gelmiyor.
Ben de aynı şekilde kendi kartlarim üzerinden yapıyorum. Aslında çok kısa bir olay dediğiniz gibi para atmak. Ama ister istemez her gördüğüm ATM üzerinden yatırmak daha rahat geliyor nedense.Akbank ATM'lerinden para yatırma işlemi ücretsiz. Ben Papara + EnPara kullanıyorum parayı genelde Enpara ya atıyorum ordan Papara'ya aktarıyorum 18 yaş üstüyseniz değerlendirebilirsiniz ikisini birden kullanmayı veya Papara + farklı bir banka