Parça önerisi istiyorum

Oğuz Babakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem:
-intel core i5 2400 3.1 Ghz
-rx550 2gb
-8gb ram ddr3
-320 watt psu (elimde 500'lük birtane daha var)
-HP Compaq 6200 MCT (ana kart)

Sistemim bu şekilde bir-iki sene sonra parça değiştirmeyi planlıyorum. Açıkçası bana sadece işlemci ile ekran kartı gerek sanırsam (ana kartım 9 yıllık -not:en son bilgisayarcıya gittiğimde ana kartı değiştirmiş olabilirler emin değilim-) güncel oyunları mediumda belki high grafiklerde oynamak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum -başka bir not:şimdiden bir fikrim olsun diye açtım bu konuyu-

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem parça değişikliği güncel dolar kuru nedeyiyle değişiklik gösterir.Size daha doğru ve sağlıklı parça önerisi için alacağınız gün geldiğinde yardımcı oluruz.

KS

Oğuz Babakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Sistem parça değişikliği güncel dolar kuru nedeyiyle değişiklik gösterir.Size daha doğru ve sağlıklı parça önerisi için alacağınız gün geldiğinde yardımcı oluruz.

en azından tek bir şey sormak istiyorum işlemcim 4gblik veya daha fazla gbsi olan ekran kartlarında darboğaz yapar mı?
(arkadaşım yapar diyor da) (ayrıca aynı işlemci ile kaliteli ekran kartı kullanan kişilerde var :T)

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
4GB RX 570 e kadar çıkabilirsiniz oynadığınız oyunlara bağlı olarak GTX 750 Tİ kullanabilirsiniz.Kaliteli bir karttır.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
söylediğiniz oyunlar ram açısından da ekran kartı açısından da sorum yaşatmayacak oyunlardır.

KS

Oğuz Babakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
4GB RX 570 e kadar çıkabilirsiniz oynadığınız oyunlara bağlı olarak GTX 750 Tİ kullanabilirsiniz.Kaliteli bir karttır.

Son bir soru daha.Şuanki mevcut ekran kartımı bilgisayarıma taktığımda çalışmamaıştı görüntü alamamıştım bilgisayarcıya gitmek mecburiyetinde kalmıştım deiğiniz rx570 4gb kartı taksam aynı problem ile karşılaşır mıyım?
Ayrıca https://www.n11.com/urun/msi-amd-radeon-rx-570-armor-live-4-gb-256-bit-gddr5-ekran-karti-1435849?magaza=alemdagteknoloji&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjw4f35BRDBARIsAPePBHyoW13XitH40C3qfmh8OhjKKSca5xMw9NZoxn5l3qLRLy0wVtzg-V4aAjlVEALw_wcB bu linkteki kart iyi mi (benim pcye olur mu?)?

KS

Oğuz Babakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]
Enes Yavuz' Alıntı:
Enes Yavuz' Alıntı:
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]4GB RX 570 e kadar çıkabilirsiniz oynadığınız oyunlara bağlı olarak GTX 750 Tİ kullanabilirsiniz.Kaliteli bir karttır.[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]

[/font]

Şuan rx570'in 4gb lik modelini almayı planlıyorum yukardaki sorumu cevaplar mısınız? Birde müsaitseniz bir tanesini önerebilir misiniz? (gigabyte-msi al tarzında -link atabilirseniz süper olur-)

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Neden görüntü alamadınız sebebini söyledi mi size bilgisayarcı ? Donanımsal olduğunu zannetmiyorum yazılımsan bir sorundur ve bilgisayarcı halletmiştir ama sebebini söyledi mi ?

KS

Oğuz Babakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Neden görüntü alamadınız sebebini söyledi mi size bilgisayarcı ? Donanımsal olduğunu zannetmiyorum yazılımsan bir sorundur ve bilgisayarcı halletmiştir ama sebebini söyledi mi ?

Anakartla alakalı bir sıkıntı imiş (hp pavillion idi) anakartı değiştirince problem düzelmiş onu değiştirirkende işlemciyide değiştirmiş.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri