Soru Parçalar Uyumlu Mudur ?

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar elimde alacağım bazı parçalar var birbirleri ile uyumlumudur.

Ekran kartı:3060ti
İşlemci: i5 12.veya 13.nesil
Ram:16 gb
Ana kart: b660
Depo: m2

Anakart hakkında pek bir bilgim yok yükseltmem,düşürmem veya değiştirmem gereken parçalar var mıdır

R10Ramsey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
103

Anakart hakkında pek bir bilgim yok yükseltmem,düşürmem veya değiştirmem gereken parçalar var mıdır
Anakart ile işlemciniz uyumlu

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139

Hocam detay bilgi verebilir misiniz diğer parçalarda uyum sorunu gözükmüyor ancak ram mhzleri cl değerleri anakart modeli ekran kartı modeli m2 gen3 mü gen 4 mü böyle bilgiler verirseniz daha çok yardımcı olabiliriz.

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Parçalar yüzeysel olarak uyumlu... Ancak 16GB ram DDR4 müdür hızı nedir belli değil... Anakart modeli belli değil. M2 diyorsunuz ama tam modeli yazmamışsınız. PSU 550W ve üstü mü tam modeller yazmazsanız kağıt üstünde uyumlu gibi deriz. Ama net cevap veremeyiz.

KS

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Parçalar yüzeysel olarak uyumlu... Ancak 16GB ram DDR4 müdür hızı nedir belli değil... Anakart modeli belli değil. M2 diyorsunuz ama tam modeli yazmamışsınız. PSU 550W ve üstü mü tam modeller yazmazsanız kağıt üstünde uyumlu gibi deriz. Ama net cevap veremeyiz.
Hocam beni aydınlatırsanız mutlu olurum pek bi bilgim yok çok teşekkür ederim

Hocam detay bilgi verebilir misiniz diğer parçalarda uyum sorunu gözükmüyor ancak ram mhzleri cl değerleri anakart modeli ekran kartı modeli m2 gen3 mü gen 4 mü böyle bilgiler verirseniz daha çok yardımcı olabiliriz.
Hocam bende bilmiyorum sence ne yapmalıyım neler almalıyım

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Hocam beni aydınlatırsanız mutlu olurum pek bi bilgim yok çok teşekkür ederim

Hocam bende bilmiyorum sence ne yapmalıyım neler almalıyım
Öncelikle elinizde herhangi bir parça var mıdır ?

Bütçe nedir ona göre olmadı direk hazır kasa öneririz. Daha uyguna gelecektir.

KS

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Öncelikle elinizde herhangi bir parça var mıdır ?

Bütçe nedir ona göre olmadı direk hazır kasa öneririz. Daha uyguna gelecektir.
Elimde hiç parça yoktur
Ekran kartı daha kazlasıno alamayabilirim işmemci de aynı şekilde diğerlerini arttırabilirim

KS

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
20 bin diyebilirim ama ekran kartı ve işlemci yükseltme veya düşürme gibi bi düşüncem yok diğer parçaları pek bilmiyorum hangisi uyuyorsa onu almak düşüncesindeyim

Hocam işlemci intel alsak uymazmı veya amd intelden daha mı iyi
hocam siz hiç kafa yormayın bu şekil hazır sistemler var güvenilirdir sistem size geliyor prize takıp çalıştırıyorsunuz anladığım kadarıyla çok anlamıyorsunuz bu işlerden hiç riske girmeyin

1000tl bütçe çıkarsa bu sistem de var

KS

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hocam siz hiç kafa yormayın bu şekil hazır sistemler var güvenilirdir sistem size geliyor prize takıp çalıştırıyorsunuz anladığım kadarıyla çok anlamıyorsunuz bu işlerden hiç riske girmeyin

1000tl bütçe çıkarsa bu sistem de var
Çok teşekkür ediyorum hocam prçe bi bilgim yok maliyet açısından toplamayı düşünmüştüm bu hada uygunsa burdan almak daha mantıklı

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Çok teşekkür ediyorum hocam prçe bi bilgim yok maliyet açısından toplamayı düşünmüştüm bu hada uygunsa burdan almak daha mantıklı
eğer 21500tl varsa pchtron sistemi var sistem linkini atamadım kilitli olarak gözüküyor ama iletişime geçerseniz halledebilirler bütçe çıkarsa kesinlikle bu sistemli alın sizi uzun yıllar götürür

KS

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
eğer 21500tl varsa pchtron sistemi var sistem linkini atamadım kilitli olarak gözüküyor ama iletişime geçerseniz halledebilirler bütçe çıkarsa kesinlikle bu sistemli alın sizi uzun yıllar götürür

Hocam elimde nakit olarak 10000 kadar var ama bu daha iyi gibi sanki

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Hocam elimde nakit olarak 10000 kadar var ama bu daha iyi gibi sanki
video da dediği gibi çok iyi fiyat var hala stok varken bir bakın derim tek tek parça uyumlumuydu değil miydi uğraşmanıza gerek yok sistem evinize kargo ile geliyor sadece ekran kartını anakarta takıyorsunuz bu kadar başka bir olayı yok

KS

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
video da dediği gibi çok iyi fiyat var hala stok varken bir bakın derim tek tek parça uyumlumuydu değil miydi uğraşmanıza gerek yok sistem evinize kargo ile geliyor sadece ekran kartını anakarta takıyorsunuz bu kadar başka bir olayı yok
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim birde 3070 3060ti den daha iyi oluyor sanırım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri