Yardım Parçaları Hepsiburada'dan Almak Hata Mıdır?

DenizYgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhaba , yaklaşık 10 gün önce yeni ekran kartı ve işlemci aldım İşlemcim Ryzen 5 5600 Ve Ekran kartım da sapphire rx7600 bu ikisinin uyumunu youtubeden felan araştırdım performansını ve bütçesini beğendim ve sipariş ettim. İlk defa internetten parça söylediğim için çok bilmiyorum fakat aldığım ekran kartı kutunun içinden videodakilerden den farklı geldi. Herhalde sıkıntı yoktur diye çok umursamadım fakat bazı oyunlarda videodakilerden çok daha az fps aldım örneğin fortnite de videoda adam en düşük grafiklerde 250-300 fps alırken bende performans modunda düşük grafiklerde 120 fpsi zor görüyorum iade edip başka bir yerden mi almalıyım anlamadım buraya yazayım dedim yardımcı olursanız sevinirim.

bartu115

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
aldığın yerin bir önemi yok ayrıca aldıktan sonra iade edemezsin bir sorun olduğunu düşünüyorsan garantiye yollamalısın birebir değişim yapıyorlar ama fpslere çok takılma hiçbir videodaki ile gerçektei sonuçlar tutmaz zaten adama bakıyorum mesela 4060 ile benden çok fps alıyor videoda valorantta halbuki bende 4070ti var :D

KS

DenizYgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
2. el olmasından korktum öyle bir olay duymıştum bir ara çünkü teşekkür ederim yardımın için ☺️

aldığın yerin bir önemi yok ayrıca aldıktan sonra iade edemezsin bir sorun olduğunu düşünüyorsan garantiye yollamalısın birebir değişim yapıyorlar ama fpslere çok takılma hiçbir videodaki ile gerçektei sonuçlar tutmaz zaten adama bakıyorum mesela 4060 ile benden çok fps alıyor videoda valorantta halbuki bende 4070ti var :D
Bir de bu işlemci ve ekran kartına valorantta 200 fps fortnite de 120-150 fps iyi mi sence?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri