Pazarama.com güvenilir midir ?Alışveriş yapan var mıdır ?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Pazarlama.com vadesiz taksit yapıyor bu benim çok işime gelir vadesiz taksit yapması çok garip ayrıca pek duymamıştım adını
Güvenilirse alışveriş yapacağım.

https://www.pazarama.com/23-8-lg-24...bak&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.85.2 benim taksitli fiyatla bırlikte maksimum 4250 TL bütçem vardı bu vade farksız olduğu için 3999 TL olarak iyi bir fiyatta bence.
@mutlu pazarama.com ve monitör hakkındaki görüşleriniz nedir ?

Son düzenleme:

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Pazarama ; n11 , hepsiburada gibi pazaryeri satıcılarından oluşan bir platform mesela dfs bilgisayar. Ürünü size burası gönderecek pazarama değil. Bu sebeple pazarama sadece aracı.. 12 taksit olayı çok iyimiş

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Pazarama ; n11 , hepsiburada gibi pazaryeri satıcılarından oluşan bir platform mesela dfs bilgisayar. Ürünü size burası gönderecek pazarama değil. Bu sebeple pazarama sadece aracı.. 12 taksit olayı çok iyimiş
Teşekkür ederim hocam.

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
Daha önce airfryer aldım ama güvenilir arıza çıkarmayacak satıcıları bulmanız lazım. Airfryer alırken 100tl daha ucuza vardı ama satıcının diğer firmalarada magazası yoktu başka satıcıdan aldım bende.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Pazarlama.com vadesiz taksit yapıyor bu benim çok işime gelir vadesiz taksit yapması çok garip ayrıca pek duymamıştım adını
Güvenilirse alışveriş yapacağım.

https://www.pazarama.com/23-8-lg-24...bak&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.85.2 benim taksitli fiyatla bırlikte maksimum 4250 TL bütçem vardı bu vade farksız olduğu için 3999 TL olarak iyi bir fiyatta bence.
@mutlu pazarama.com ve monitör hakkındaki görüşleriniz nedir ?
İş bankasının mıydı yoksa anlaşmalı firma mıydı hatırlamıyorum. Hediye çekiyle alışveriş yapmıştım problem yaşamadım. Sadece arayüzü biraz değişmeli, vasat kalıyor. Öneririm.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
İş bankasının mıydı yoksa anlaşmalı firma mıydı hatırlamıyorum. Hediye çekiyle alışveriş yapmıştım problem yaşamadım. Sadece arayüzü biraz değişmeli, vasat kalıyor. Öneririm.
Hocam şu an satın almış bulunmaktayım yardımlarınız için herkese teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri