Anakartın nedir? Desteklemiyor olabilir.Merhabalar neden 2gb ram veya 4gb ram takınca pc açılıyor fakat 8gb ram takınca pc reset atıyor kapanıyor açılıyor sürekli acaba ram bozukmu
Gigabyte H61m ds2Anakartın nedir? Desteklemiyor olabilir.
H61 anakartlar genelde 2x4 destekliyor. Sizin gibi 8gb ram takıp çalıştıramayıp, 2x4 takınca çalışan konular oldu. Bios güncellemesi varsa yapıp deneyebilirsin. Kimi yerde 16gb yazıyor kimi yerde 8. Doğruluğu kesin değil hiçbirinin.Gigabyte H61m ds2
Hocam rami takınca 8gb pc de elektriklenme oluyor ekran kartının demirinde elektrik hissediliyor acaba ramde sorun olabilirmi şimdi ram sipariş edicem 4x2 8GbH61 anakartlar genelde 2x4 destekliyor. Sizin gibi 8gb ram takıp çalıştıramayıp, 2x4 takınca çalışan konular oldu. Bios güncellemesi varsa yapıp deneyebilirsin. Kimi yerde 16gb yazıyor kimi yerde 8. Doğruluğu kesin değil hiçbirinin.
Yani pinlerde sorun yoksa bu şekil bir soruna sebep olacağını hiç duymadım.Hocam rami takınca 8gb pc de elektriklenme oluyor ekran kartının demirinde elektrik hissediliyor acaba ramde sorun olabilirmi şimdi ram sipariş edicem 4x2 8Gb
Hocam bende anlamadım rami takınca bilgisayar açılıp kapanıyor sürekli 4x2 ram alcamYani pinlerde sorun yoksa bu şekil bir soruna sebep olacağını hiç duymadım.
Hocam bide 2.slota ram takınca pc 1 defa start alıyor hemen kapanıyor dahada start almıyor nedenYani pinlerde sorun yoksa bu şekil bir soruna sebep olacağını hiç duymadım.
Genelde tek ram takılacağı zaman 1. slota takılmalı. Anakart kılavuzlarında yazar. Benzer bir durum muhtemelen.Hocam bide 2.slota ram takınca pc 1 defa start alıyor hemen kapanıyor dahada start almıyor neden
Hmm anladım hocam tamamdır iyi akşamlarGenelde tek ram takılacağı zaman 1. slota takılmalı. Anakart kılavuzlarında yazar. Benzer bir durum muhtemelen.
Iyi akşamlarHmm anladım hocam tamamdır iyi akşamlar