M Morgan Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 7 May 2023 Mesajlar 275 Tepki 31 7 Tem 2023 #1 arkadaşlar pc açıkken güç kablosuna dokununca pc kapanıyor bu neden oluyor ve bu sorunu 16 kere yaşadım pc ye zarar verirmi
arkadaşlar pc açıkken güç kablosuna dokununca pc kapanıyor bu neden oluyor ve bu sorunu 16 kere yaşadım pc ye zarar verirmi
E Eren B. Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Tem 2022 Mesajlar 70 Tepki 32 7 Tem 2023 #2 kabloda herhangi bi kopukluk olabilir başka bir power kablosu ile tekrar dene ayrıca çok kez ani kapanma olursa işletim sistemin zarar görebilir. çok yüksek ihtimalle statik elektrik yapan bir unsur var kasayı elektrik iletimi olmayacak bi yere koyun
kabloda herhangi bi kopukluk olabilir başka bir power kablosu ile tekrar dene ayrıca çok kez ani kapanma olursa işletim sistemin zarar görebilir. çok yüksek ihtimalle statik elektrik yapan bir unsur var kasayı elektrik iletimi olmayacak bi yere koyun
Kürşat Bey Bilgisayar Uzmanı Bilgisayar Uzmanı Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 3,580 Tepki 1,341 Konum 34 | İstanbul Avrupa 7 Tem 2023 #3 Farklı bir power güç kablosu ile deneyin
requielme Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 14 Haz 2022 Mesajlar 50 Tepki 11 7 Tem 2023 #4 Power kablosunda kopukluk var yada girsindeki soket delikleri genişlemiştir