İyi forumlar, bilgisayardan her açılışta, arıza uyarı sesi gibi yüksek tiz bir ses geliyor. Microsoft ses listesindeki bip seslerden değil. Bu neden kaynaklanıyor acaba?
Bilgisayarda power led, H.D.D Led, gibi küçük takamayıpda sinir krizi geçirdiğimiz alanda speaker diye küçük silindir bi alet var ondan geliyor ses fotoğraf koydumİyi forumlar, bilgisayardan her açılışta, arıza uyarı sesi gibi yüksek tiz bir ses geliyor. Microsoft ses listesindeki bip seslerden değil. Bu neden kaynaklanıyor acaba?
evet bu kabloyu hatırladım, montaj yaparken. peki neden ses çıkarır ki?Bilgisayarda power led, H.D.D Led, gibi küçük takamayıpda sinir krizi geçirdiğimiz alanda speaker diye küçük silindir bi alet var ondan geliyor ses fotoğraf koydum Ekli dosyayı görüntüle 30203
Neden ses çıkardığını bilmiyorum ama benim eski bilgisayarımda da açılırken bip sesi geliyordu. Birde şunu söyleyim şuanki bilgisayarımda bu alet den yok eğer bilgisayarında bi sorun yoksa bilgisayarın açılıyorsa bir sorunu yoksa sesden rahatsız oluyorsan çıkarta bilirsin. Bu alet şey için bilgisayarın bi aletinde örnek ramler takılı değilse ekran kartı, işlemci veya ssd takılı değilse veya sistemin bios unda fln sorun varsa bip bip gibi uzun kısa ses çıkarır bu sesin internette ne anlamlara geldiğide yazıyor sorun tespiti yapıyor anlayacağın. Dediğim gibi sisteminde bir sorun yoksa bilgisayarın açılıyorsa bunu çıkarta bilirsinevet bu kabloyu hatırladım, montaj yaparken. peki neden ses çıkarır ki?
Çıkarsak bir türlü, çıkarmasak bir türlü. Olayı anladım, saolasın.Neden ses çıkardığını bilmiyorum ama benim eski bilgisayarımda da açılırken bip sesi geliyordu. Birde şunu söyleyim şuanki bilgisayarımda bu alet den yok eğer bilgisayarında bi sorun yoksa bilgisayarın açılıyorsa bir sorunu yoksa sesden rahatsız oluyorsan çıkarta bilirsin. Bu alet şey için bilgisayarın bi aletinde örnek ramler takılı değilse ekran kartı, işlemci veya ssd takılı değilse veya sistemin bios unda fln sorun varsa bip bip gibi uzun kısa ses çıkarır bu sesin internette ne anlamlara geldiğide yazıyor sorun tespiti yapıyor anlayacağın. Dediğim gibi sisteminde bir sorun yoksa bilgisayarın açılıyorsa bunu çıkarta bilirsin
Ne demek Rica ederimÇıkarsak bir türlü, çıkarmasak bir türlü. Olayı anladım, saolasın.