Yardım PC Açılıyor Monitöre Ekran Gelmiyor

DSRHurrin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Bilgisayarın açma tuşuna bastığımda monitöre ekran gelmiyor ve pcden normalin aksime sadece fan sesi geliyor hdmi kablolarıyla bir alakası yok fişleride çıkartıp taktım herşeyi yaptım pcyi açtıktan sonra normal düğmesine basınca kapanmıyorda fişini çekmek zorunda kalıyorum öncedende böyle olmuştu bilgisayarı biraz hareket ettirince antenli televizyon misali vurunca vs açılmıştı içindeki parçalarla bir ilgisi var mıdır tek başıma üstesinden gelebilir miyim?

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba Bilgisayarın açma tuşuna bastığımda monitöre ekran gelmiyor ve pcden normalin aksime sadece fan sesi geliyor hdmi kablolarıyla bir alakası yok fişleride çıkartıp taktım herşeyi yaptım pcyi açtıktan sonra normal düğmesine basınca kapanmıyorda fişini çekmek zorunda kalıyorum öncedende böyle olmuştu bilgisayarı biraz hareket ettirince antenli televizyon misali vurunca vs açılmıştı içindeki parçalarla bir ilgisi var mıdır tek başıma üstesinden gelebilir miyim?
Hiç Ram'ler ile oynadınız mı? Banada aynısı olmuştu

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
ctrl shift win b yap

KS

DSRHurrin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
hayır normal açıldığında gelirdi şuan sadece fan sesi geliyor
ctrl+shft+win+b ye basınca ses gelir kulaklıktan ya da hopörlerden

bas bırak depğğil önce ctrl ye bas basılı tut shfte bas iksine basılı tut win e bas üçüne basalı tut son olarak b ye bas

KS

DSRHurrin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ctrl+shft+win+b ye basınca ses gelir kulaklıktan ya da hopörlerden

bas bırak depğğil önce ctrl ye bas basılı tut shfte bas iksine basılı tut win e bas üçüne basalı tut son olarak b ye bas
her hangi bir ses gelmiyor

KS

DSRHurrin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 6
  • image.jpg
    image.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 6
  • image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 7
KS

DSRHurrin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tamam siz hdmı yı anakart kısmındaki girişe takın ekran gelicektir
klavye çalışıyor pcde çalışıyor şuan fakat ekran yok şimdi sadece

ekranda geldi yardımcı olan herkese çok teşekkürler iyi akşamlar aynı zamanda hepimizin başı sağolsun tekrardan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri