pc açılmıyo

Burak05

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarın  pover tuşuna basıyorum kasa calışıyo ama ekran gelmıyo 10 sn sonra pc kendını baştan başlatıyo ve öyle kalıyo ekran yıne gelmıyo (ekranda hıç bır sey yazmıyo sıyah kalıyo ekran)

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kardeşim bilgisayarı power tuşuna basılı tutarak kapatmak yanlıştır ve buyuk risk tir nasıl ki elektiriklerin bir anda kesilmesi pc ye zarar veriyorsa powersuply i boza biliyorsa pc yi düğmeden kapatmakta buyuk riskler taşır işlemcin hdd den ramin bozulma ihtimali vardır tabi bu kesin olacak diye bir şey yok ara sıra pc kafayı yediği zaman bende düğmeden kapatıyorum bir şey olmuyor ama şansına pc nin donanımlarına zarar vermiş olabilirsin sorununu ancak servis halledebilir ve anlayabilir çünkü pc den hiçbir belirti yok iç donanımlarından biri yada bir çoğu bozulmuş olabilir ben bu konuda sana yardımcı olamayacağım diğer arkadaşlarda bilen varsa senin sorununu çözer ancak benim yapabilecek bir şeyim yok
Kolay Gelsin

KS

Burak05

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bi yanlış anlşılma olmuş ben pc yi normal kapattım kapattıktan sonra arkadaki guc kutusunun düğmesini kapattım

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamam kardeşim belki de fişe takılıyken düğmeyi açıp birden gücü alınca bir hasar oluşmuş olabilir bu konuda fazla bir şey söyleyemeyeceğim benden daha bilgili arkadaşlar cevap verecektir
En kısa surede çözülmesi dileğiyle kolay gelsin kardeşim

E

expert

Guest
Öncelikle geçmiş olsun
Ramler de statik elektrik olmuş olabilir ramleri çıkarıp silgi ile iletim yollarını silip takmadan önce pc yi bi kere başlat hata sesi gelecektir pc yi kapat fisi çek bi kaç kere powera bas sonra ramleri tak sonra fisi takıp powera bas sorun çözülmez ise ekran kartını çıkar öyle dene

Monitör kablosunu normal anakarta tak öyle dene

KS

Burak05

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kardeşim önerin için teşekkürler denedim ama olmadı malesef :(

Birde eklemedıgım bir şey var sabah pc yi açıp içeri gitmiştim geldıgımde mavi ekran vardı "stop" felan bi şeyler yazıyodu. Teşekkürler

E

expert

Guest
Rica ederim şimdi bazı parçaları Sökmenizi istesem yanlışlıkla bozma şansınız olabilir o yüzden servise götürmeniz daha iyi olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri