Pc açılmıyor

Mert Taş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pcyı temizlemek  için açtım fanları temizlerken cevirdim sonra kapattim. Bilgisayarı power tuşuna bastıktan sonra  power tuşu yanıtı ve fan 1 sn dönüp duriyo nerden kaynaklanıyo sorun daha önce bi şey yoktu

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Statik elektrik sorunu gibi duruyor açıkçası. Psu düğmesini arkadan kapat. Daha sonra bilgisayarın açma kapama tuşuna 4-5 defa bas. Sonra psu düğmesini açıp bilgisayarı çalıştır.

KS

Mert Taş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Denedim ama az önce olmadı gibi iftardan sonra tekrar denerim
Mert Taş' Alıntı:
Pcyı temizlemek  için açtım fanları temizlerken cevirdim sonra kapattim. Bilgisayarı power tuşuna bastıktan sonra  power tuşu yanıtı ve fan 1 sn dönüp duriyo nerden kaynaklanıyo sorun daha önce bi şey yoktu

UnShile

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Az once denedim 3 4 sn basili tutup 3 4 kere denedim psu yu kapatip bilgisayar fiste ama bi tepki vermedi yine ayni oldu
Enes Değirmenci' Alıntı:
Statik elektrik sorunu gibi duruyor açıkçası. Psu düğmesini arkadan kapat. Daha sonra bilgisayarın açma kapama tuşuna 4-5 defa bas. Sonra psu düğmesini açıp bilgisayarı çalıştır.

UnShile

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yaptim bilgisayar acildi fakat ekran gelmiyor. Bide zaten tek 8 gb varmis diger slota taktim .Bide https://hizliresim.com/xzovoP
Pquote="Enes Değirmenci" pid='85318' dateline='1589652778']
Ramleri kontrol eder misin? Yerlerin bir değiştir. Uzaktan destek olunca adım adım gitmemiz gerekiyor
[/quote]

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri