Sistem windows'un kurulu olduğu diski görüyor mu ?Arkadaşlar başlat butonuna bastığımda bilgisayar direkt olarak bios ekranına geliyor save changes and reset dediğimde de kasa çalışıyor ama monitöre ekran gelmiyor display port sinyal yok demekte ne yapabilirim acaba ?
Nasıl bakabilirim ona?Sistem windows'un kurulu olduğu diski görüyor mu ?
Discord falan varsa gelebilirim geçen hafta da başıma geldi bios pilini çıkardım taktım olmuştu ama bu sefer olmadı dediğiniz gibi ssd yi görmüyor galiba ama nasıl bakabilirşm görüp görmediğimi fazla anlamıyorumSistem windows'un kurulu olduğu diski görüyor mu ?
Hocam boot menüsüne girin orada gözüküyorsa diskiniz.Discord falan varsa gelebilirim geçen hafta da başıma geldi bios pilini çıkardım taktım olmuştu ama bu sefer olmadı dediğiniz gibi ssd yi görmüyor galiba ama nasıl bakabilirşm görüp görmediğimi fazla anlamıyorum
Ssd kullanıyorum hocam boot sekmem şöyle gözüküyor mu bilmiyorumHocam boot menüsüne girin orada gözüküyorsa diskiniz.
1-Windows bozulmuş olabilir çünkü bende de aynı sorun vardı kapat aç kapat aç yapa yapa geliyordu sonra format attım düzeldi.
Gözükmüyorsa SSD mi kullanıyorsunuz HDD mi ?
Hocam valla ne yalan söylim aklıma sadece format geliyor bende de olduğu için böyle çözmüştüm istersen diğer arkadaşlarında fikrini al en son çare olarak da diğer arkadaşlara danışarak formatı dene.İyi forumlar.Ssd kullanıyorum hocam boot sekmem şöyle gözüküyor mu bilmiyorum