PC Acilmiyor

simsekmekkuin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sabah elektrik kesintisi yüzünden hali hazırda kullandigim sistemim acilmadi. Her şeyi denedikten sonra yine acilmayinca idarelik olması için eski sistemimi kasama monte ettim. Ekran kartı, PSU ve SSD hariç her şeyi değiştim. Ve maalesef açılmıyor. Bu sistemde hiç sorun yaşamamıştım. PSU testini yaptım çalışıyor, kablolari tekrar kontrol ettim, bios pilini cikarip beklemeyi - bios pilini değiştirmeyi denedim ama yok olmuyor. Anakarta güç gitmiyor. Yardımcı olabilecek var mı ?

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
psu tüm voltajlarda çıkış varmı (+3 +5 +12 -12)

atxpins.jpg

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Sabah elektrik kesintisi yüzünden hali hazırda kullandigim sistemim acilmadi. Her şeyi denedikten sonra yine acilmayinca idarelik olması için eski sistemimi kasama monte ettim. Ekran kartı, PSU ve SSD hariç her şeyi değiştim. Ve maalesef açılmıyor. Bu sistemde hiç sorun yaşamamıştım. PSU testini yaptım çalışıyor, kablolari tekrar kontrol ettim, bios pilini cikarip beklemeyi - bios pilini değiştirmeyi denedim ama yok olmuyor. Anakarta güç gitmiyor. Yardımcı olabilecek var mı ?
Farklı bir ekran kartıyla görüntü almayı denediniz mi? Şehrinizdeki elektirik kurumuna şikayette bulunun zararinizi karşılarlar.

KS

simsekmekkuin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Farklı bir ekran kartıyla görüntü almayı denediniz mi? Şehrinizdeki elektirik kurumuna şikayette bulunun zararinizi karşılarlas

Farklı bir ekran kartıyla görüntü almayı denediniz mi? Şehrinizdeki elektirik kurumuna şikayette bulunun zararinizi karşılarlar.
Farklı bir ekran kartı elimde yok, deneyemedim. Anlam veremedigim şey 2 simstemde de anakarta güç gitmiyor. Ama PSU testi yapıyorum, sorunsuz calisiyor

KS

simsekmekkuin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
şimdi farkettim iki sistemde de 24pinlik kabloyu kısa devre yaparken ez debug ledlerden cpu yanıyor. Acaba sorun kasamdaki cpu kablolarindan olabilir mi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri