PC Açınca Tüm Fanlar Hızlı Çalışıyor, Görüntü Yok!

madner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar arkadaşlar,

Bir kasa toplayacağım içine ettim baya. Her şey tamam kasayı çalıştırıyorum RGB'ler fanlar çalışıyor USB portları vs. ancak ekran kartından görüntü alamıyorum ve tüm fanlar son devirde çalışıyor ekran kartı fanı normalde ısınmadıkça çalışmaması lazım o bile dönüyor tıpkı bilgisayarı ilk açtığımızda fanların hızlanması gibi hep o şekil devam ediyor.

Bir yerde yanlışlık yaptım ama nerde ekran kartı kablolarını yanlış taktım desem sadece görüntü gelmezdi tüm fanlar neden son hızda çalışıyor? :(

Moderatörün son düzenlenenleri:

Huhudidi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
İşlemci markan ne ustam dahili görüntü birimin varsa ekran bağlantısını anakart üzerinden yapmanı tavsiye ederim :D

Huhudidi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Eğer o şekildede sorun devam ediyorsa aklıma gelen sorun son olarak pin girişlerinin yanlış takılmış oturtulmuş olması :)

Huhudidi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Aynen yok hocam uzay teknolojisi ile eski bir grafik kartı ile görüntü alıp deneme imkanınız varsa deneyiniz eğer yoksa temel görüntüyüde sağlamıyor ise pin girişlerini siz yinede bir kontrol edin fanların hızı ekran görüntüsüne ulaşıp biosu güncelledikten sonra düzelecektir endişe etmenize gerek yok :)

Son düzenleme:

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Sistemin tuşuna bastığınızda fanlar birden hızlanıp, sonra yavaşlıyor klavye + mouse güç geliyorsa sistem boot alıyor demektir. Ya HDMI, Displayport kablolarından, ya da ekran kartından dolayı görüntü vermiyordur. Ancak klavye, mouse güç gelmiyorsa bir yerlerde hata var. Anakartınızda debug led var mı?

KS

madner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sistemin tuşuna bastığınızda fanlar birden hızlanıp, sonra yavaşlıyor klavye + mouse güç geliyorsa sistem boot alıyor demektir. Ya HDMI, Displayport kablolarından, ya da ekran kartından dolayı görüntü vermiyordur. Ancak klavye, mouse güç gelmiyorsa bir yerlerde hata var. Anakartınızda debug led var mı?
Klavye ve mouse güç geliyor tüm fanlar birden hızlanıyor ama hep o şekilde kalıyor yavaşlamıyor.
Anakartım Asus Tuf B550M-Plus , debug led varmı bilmiyorum herhangi bir ışık yanmıyor.
Anakartı bozduk kesin :D

lexerotk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ekran kartını bilmem ama tüm fanlar demişsin yanliş anlamadiysam diger fanlarında hızlı çalışıyor. Onları bios dan ayarlayabilirsin.

koreyy85

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
işlemciyi tekrar söküp düzgün taktığınıza emin olun, işlemci pinlerini kontrol edin.
ram slotlarını tekrar çıkartıp çift ram kullanıyorsanız önce 1 ini takıp çalıştırmayı deneyin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri