45.000-60.000 TL PC Alıcam Yardımcı Olurmusunuz

Messi33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
İ5 12400F ve İ7 12700F
Ekran Kartı
RTX4070
Merhaba
Herkese iyi günler sistem almayı düşünüyorum bilgisayarlardan fazla anlamam bugün mediamarkt ta sistem önerdiler iki tane sizce nasıl benim hoşuma gitti sizce alınırmı

Ekli dosyalar

• IMG_20250118_215301.jpg
    IMG_20250118_215301.jpg
    320 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20250118_215217.jpg
    IMG_20250118_215217.jpg
    317.8 KB · Görüntüleme: 11

PXLISS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Merhaba
Herkese iyi günler sistem almayı düşünüyorum bilgisayarlardan fazla anlamam bugün mediamarkt ta sistem önerdiler iki tane sizce nasıl benim hoşuma gitti sizce alınırmı

Oralardan alma hocam gereksiz pahalı olur bu sistemi önerebilirim.Bazı özelleştirmeler yaptım;
ektra işlemci soğutucusu alman lazım kule tipi de olur,sıvı soğutucu da olur.Piyasadan daha uyguna alabilirsin ama ben takamam hazır gelsin dersen oradan öneride bulunuruz.Sorun varsa cevaplarım.

Ekli dosyalar

• sistemmmmm.PNG
    sistemmmmm.PNG
    122.8 KB · Görüntüleme: 11
  • ram.PNG
    ram.PNG
    23.1 KB · Görüntüleme: 12
KS

Messi33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oralardan alma hocam gereksiz pahalı olur bu sistemi önerebilirim.Bazı özelleştirmeler yaptım;
ektra işlemci soğutucusu alman lazım kule tipi de olur,sıvı soğutucu da olur.Piyasadan daha uyguna alabilirsin ama ben takamam hazır gelsin dersen oradan öneride bulunuruz.Sorun varsa cevaplarım.
ektra işlemci soğutucusu alman lazım kule tipi de olur,sıvı soğutucu da olur.Piyasadan daha uyguna alabilirsin ama ben takamam hazır gelsin dersen oradan öneride bulunuruz.Sorun varsa cevaplar

Sağol hocam benim attığım sistemler fiyat konusundamı pahalı sence bide senin Attığını alsam sıvı soğutmayı sonra alsam olurmu performansını fazla etkilermi

PXLISS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Sağol hocam benim attığım sistemler fiyat konusundamı pahalı sence bide senin Attığını alsam sıvı soğutmayı sonra alsam olurmu performansını fazla etkilerm
Acil değil ama en kötü yaza kadar alman lazım.Sistem gelince bi sıcaklık değerlerine bakarsın çok fazla değilse yaza doğru takarsın yoksa alman gerekir.

KS

Messi33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Acil değil ama en kötü yaza kadar alman lazım.Sistem gelince bi sıcaklık değerlerine bakarsın çok fazla değilse yaza doğru takarsın yoksa alman gerekir.
hocam bide medimarkt takini alsam parçaları nasıl sen sadece fiyat içinmi alma dedin

PXLISS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
hocam bide medimarkt takini alsam parçaları nasıl sen sadece fiyat içinmi alma dedin
hocam gösterdiğim sistem de ekran kartı ve işlemci daha iyi ,o sistemler de ram 16gb benim attığım 32gb gibi farklar var.Benim attığım sistem de bu haliyle 53k ya geliyor zaten istersen tek 16gb ram alırsın yanına sıvı soğutucusu takarsın. Ram i ileride yükseltirsin.

KS

Messi33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam gösterdiğim sistem de ekran kartı ve işlemci daha iyi ,o sistemler de ram 16gb benim attığım 32gb gibi farklar var.Benim attığım sistem de bu haliyle 53k ya geliyor zaten istersen tek 16gb ram alırsın yanına sıvı soğutucusu takarsın. Ram i ileride yükseltirsin.
Tamam hocam sağol teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri