PC Almadan Steam Oyunlarını Alsam?

alperenui

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Merhaba biliyorsunuzki fiyatlar artiyo steamda bilgisiyarim yok mayisda alacağım şuan güzel bir indiririm var mayisimi bekliyim yoksa telefondan hesap acip oyunlari alip bilgisiyari aldiktan sonra bilgisiyara o hesabimi koyiyim ?
Yoksa mayısı mı beklyim

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba biliyorsunuzki fiyatlar artiyo steamda bilgisiyarim yok mayisda alacağım şuan güzel bir indiririm var mayisimi bekliyim yoksa telefondan hesap acip oyunlari alip bilgisiyari aldiktan sonra bilgisiyara o hesabimi koyiyim ?
Yoksa mayısı mı beklyim
suanda almak her zaman iyidir benimde eskiden sistemim olmadıgı halde 100 oyun aldım suanda oynuyorum.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sürekli zamlanabilir. Ben dahil çevremde çoğu kişi PC almadan önce Steam hesaplarını dolduruyorlardı. Şimdiden oyunları almaya başlayın bence.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Bekleme bence kanka ben de pc yokken aldım sonra topladım kafam rahat 10 tl olan oyuna 100 200 tl vermek zorunda kalmayınca gelen o rahatlık hissi çok güzel. xd

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Eskiden zaten çok oyunum var diye eldeki oyunları bitirmeyi bekliyordum, almıyordum. Zaten her indirimde aşağı yukarı aynı oranda düşüyordu fiyatlar. Ama artık kur farklarını yansıtmaya başladılar. Zamanında almadığım oyunları şimdi pahalı diye almıyorum. 20 TL civarı oyun görürsem direk sepete atar oldum, bu yarın 250 TL olur diye. :D

At istek listene oyunları, indirime girdikçe al şimdiden. Steamdb'den de fiyat takibi yapabilirsin.

ofades

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Fiyat açısından uygun oyunları alıp elinde tutabilirsin.

Miracdemirel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yoksa mayısı mı beklyim
ben sistemi almadan 2 ay once busuru oyun almıstım telefondan evet al bence ama indirimde bekliyebilirsin sonucta alır almaz oynamıcan ve bu steam e de hemen zam gelmez baya geldi zaten

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri