sizce kaç dk stres altında bırakmam yeterli olur, 5dk yeterli bir süre midir ?Güç kaynağından olabilir , OCCT ile stres testi yap güç kaynağın beslemiyor olabilir veya arızalıda olabilir.
Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım ?Zaten besleme sorunu veya arıza varsa o kadar süre bile beklemeden kapanır
süre azdır diye tekrardan deniyeyim dedim start tuşuna basar basmaz kapandı pc pc yi kapattım ramleri söktüm taktım15dk falan bırakın çalışsın, iyice bir parçalarda ısınsın, sıcaklıkları da bir gözlemlemiş olursunuz. Güçle ilgili bir sorunu varsa da kapanır ki sanmıyorum, yaptığınız 2 dakikalık testde de kapanırdı kapansa. Oyunda bu kadar güç çekmiyor. Yinede biraz uzun tutun, bileşenler biraz ısınsın. O zaman işler değişebilir belki.
şimdi testi başlatır başlatmaz kapandı ya bunun neyden kaynaklandığını nasıl öğrenecem ki ?15dk falan bırakın çalışsın, iyice bir parçalarda ısınsın, sıcaklıkları da bir gözlemlemiş olursunuz. Güçle ilgili bir sorunu varsa da kapanır ki sanmıyorum, yaptığınız 2 dakikalık testde de kapanırdı kapansa. Oyunda bu kadar güç çekmiyor. Yinede biraz uzun tutun, bileşenler biraz ısınsın. O zaman işler değişebilir belki.
Win11 mi?az önce lol girdim bilgisayarım kapandı ve amd ekran kartı driveri çöktü sanırım ekran kartında bir sorun mevcut yarın bilgisayarcıya götürecem
win10Win11 mi?