Yardım PC Aniden Kapanıyor

gemini

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
herhangi bir oyuna girdiğimde belli bir süreden sonra monitörler gidiyor ve kasa çalışmaya devam ediyor reset atmak zorunda kalıyorum bunun nedeni nedir acaba lütfen yardım sistemim aşağıdaki gibidir.
1703007694924.png

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Güç kaynağından olabilir , OCCT ile stres testi yap güç kaynağın beslemiyor olabilir veya arızalıda olabilir.

KS

gemini

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Güç kaynağından olabilir , OCCT ile stres testi yap güç kaynağın beslemiyor olabilir veya arızalıda olabilir.
sizce kaç dk stres altında bırakmam yeterli olur, 5dk yeterli bir süre midir ?

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Zaten besleme sorunu veya arıza varsa o kadar süre bile beklemeden kapanır

KS

gemini

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
1703011245980.png
Direkt burdan mı testi başlatayım acaba nasıl bir yol izlemeliyim ?

KS

gemini

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
tamamdır birazdan deneyeceğim teşekkürler

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
15dk falan bırakın çalışsın, iyice bir parçalarda ısınsın, sıcaklıkları da bir gözlemlemiş olursunuz. Güçle ilgili bir sorunu varsa da kapanır ki sanmıyorum, yaptığınız 2 dakikalık testde de kapanırdı kapansa. Oyunda bu kadar güç çekmiyor. Yinede biraz uzun tutun, bileşenler biraz ısınsın. O zaman işler değişebilir belki.

KS

gemini

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
15dk falan bırakın çalışsın, iyice bir parçalarda ısınsın, sıcaklıkları da bir gözlemlemiş olursunuz. Güçle ilgili bir sorunu varsa da kapanır ki sanmıyorum, yaptığınız 2 dakikalık testde de kapanırdı kapansa. Oyunda bu kadar güç çekmiyor. Yinede biraz uzun tutun, bileşenler biraz ısınsın. O zaman işler değişebilir belki.
süre azdır diye tekrardan deniyeyim dedim start tuşuna basar basmaz kapandı pc pc yi kapattım ramleri söktüm taktım

şimdi testi başlatır başlatmaz kapandı ya bunun neyden kaynaklandığını nasıl öğrenecem ki ?

KS

gemini

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
az önce lol girdim bilgisayarım kapandı ve amd ekran kartı driveri çöktü sanırım ekran kartında bir sorun mevcut yarın bilgisayarcıya götürecem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri