PC Bi̇rleşti̇rme

UgurS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar merhaba kasamın parçaları nerydese hazır sayılır ama parçaları nasıl kasada birleştireceğim hakkında en ufak deneyimim yok sayılır istanbul avrupa yakasındayım nerde kasamı toplatabilirim fikri olan var mı acaba yoksa kendim yapabilir miyim videolar falan izleyerek

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Arkadaşlar merhaba kasamın parçaları nerydese hazır sayılır ama parçaları nasıl kasada birleştireceğim hakkında en ufak deneyimim yok sayılır istanbul avrupa yakasındayım nerde kasamı toplatabilirim fikri olan var mı acaba yoksa kendim yapabilir miyim videolar falan izleyerek
kendin video izleyerek topla güvenilir bir yer bulman zor vatan teknosa vs. bu yerlerde tanıdığın varsa toplarlar ama diğer türlü zor en iyisi rehber video izlemen

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
video izleyerek yaparsınız hocam ama kendinize güvenemiyorsanız bir yerini bir şey yaparım diyorsanız bilgisayarcılar toplar onlarda kazık bir fiyat verirler ama

KS

UgurS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
İstanbul içi güvenilir bir yer var mı acaba bilen var mı

Latozar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhabalar,
Youtube da çeşitli toplama videoları var tabi ama biraz bilgi sahibi olmanız gerekiyor bana sorarsanız toplamak için en basit işlemciyi takarken ayakları yamultma riskiniz bile var. Eğer arkadaş çevrenizde bu konulara ilgili olan biri yoksa toplattırmanız gerekiyor ama güvenilir bir yerde toplatın ne olur ne olmaz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri