PC Çalışıyor Görüntü Yok

Afat73

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İyi günler arkadaşlar, dün akşam pc'de normal dizimi izlerken, tamperli camdan içerisinin çok tozlu olduğunu gördüm, ben de kalkıp pc açıkken camı açıp bir bezle dikkatli davranarak tozu alıp kapağı kapattım. Baktım ekran donmuş halde klavye, mouse hareket etmiyor. Pc yi tuştan kapattıp açmayı denediğimde artık hiçbir şekilde görüntü vermiyordu. Pc içinde fanlar çalışıyor, klavye mouse çalışıyor ama görüntü gelmiyor bir türlü. Yardım edecek varsa çok memnun kalırım

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
657
durduk yere kaşınmışsın su ile temas etmiş olabilir mi yada silerken bir yere elin temas etmiştir ekran kartını vs.. söküp bi tak derim kontrol ederek

KS

Afat73

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
durduk yere kaşınmışsın su ile temas etmiş olabilir mi yada silerken bir yere elin temas etmiştir ekran kartını vs.. söküp bi tak derim kontrol ederek
Yok hocam su ile temas olmadı ve ekran kartını söküp taktım sorun yine aynu

Son düzenleme:

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Hocam sen monitörün kablolarını bi incele belki onlar çıkmıştır bu arada evinde hdmılı tv varsa kasayı bi ona tak sorun monitör mü kasa mı ordan anlamış olursun

xeox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bilgisayarın ve monitörün kabloları kontrol et hocam elinle ittir belki oynamıştır

Hocam sen monitörün kablolarını bi incele belki onlar çıkmıştır bu arada evinde hdmılı tv varsa kasayı bi ona tak sorun monitör mü kasa mı ordan anlamış olursun
Katılıyorum başka ekranı bağla eğer görüntü gelirse monitörde sorun vardır.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
İyi günler arkadaşlar, dün akşam pc'de normal dizimi izlerken, tamperli camdan içerisinin çok tozlu olduğunu gördüm, ben de kalkıp pc açıkken camı açıp bir bezle dikkatli davranarak tozu alıp kapağı kapattım. Baktım ekran donmuş halde klavye, mouse hareket etmiyor. Pc yi tuştan kapattıp açmayı denediğimde artık hiçbir şekilde görüntü vermiyordu. Pc içinde fanlar çalışıyor, klavye mouse çalışıyor ama görüntü gelmiyor bir türlü. Yardım edecek varsa çok memnun kalırım
Anakarta ellemediysen sorun olmamıştır. Ben bilgisayar çalışırken anakartı bile sildim nemli bezle 2-3 kere (önerilmez :D) Statik elektrik olmuştur, pcyi kapa fişini çek. Açma tuşuna basılı tut 30-40sn. Sonra tekrar dene. Olmazsa tekrar boşalt elektriği ve biraz 1 saat bırak, iyice durduğu yerde boşalsın elektrik, öyle dene.

KS

Afat73

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Beyler sorunu hallettim ama sorunun ne olduğunu da anlamadım. Pcnin tüm kablo ve parçalarını söktüm, işlemciye kadar söktüm ve baştan her şeyi tekrar taktım ve çalıştı. Hepinize teşekkür ettim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri