fps sınırla gta5 140fps ve üstünde takılır oyunluk sorun 120ye ayarla ve sabitle sorunun çözülür.Selamlar doslar gta5i 2k msa4x de oynarken fps 140ı geçince takılma oluyor ama msaa8x de olmuyor başka oyunda varmı bilmiyorum fakat sıkıntı nedir sizce
Oyunla alakalı yani pcde sıkıntı yokturfps sınırla gta5 140fps ve üstünde takılır oyunluk sorun 120ye ayarla ve sabitle sorunun çözülür.
Yok yok oyunun sıkıntısı o rahat olabilirsiniz.Oyunla alakalı yani pcde sıkıntı yoktur
Eyw teşekkürlerYok yok oyunun sıkıntısı o rahat olabilirsiniz.
Hocam benim monitör 240hz bende 10hz sabitlendi fakat burdada oyun çok low fps gibi oluyor vsny açıncaaynen fpsle ilgili sorun yaratıyor gta anlık zıplıyor gibi ondan dolayı ben genelde 60a sabitlerim single oynuyosan.
Monitörün 240 Hz değeri görüntü akışıyla ilgili bir durum Fps ile değil, mesela ben 100 HZ Monitörde Valorant oynarken 218 Fps alıyorum sadece görüntüde pixellesşme oluyor Fps düşmüyor.Hocam benim monitör 240hz bende 10hz sabitlendi fakat burdada oyun çok low fps gibi oluyor vsny açınca
Low fps gibi geldi oyun neyden olabilir sistemde güçlüMonitörün 240 Hz değeri görüntü akışıyla ilgili bir durum Fps ile değil, mesela ben 100 HZ Monitörde Valorant oynarken 218 Fps alıyorum sadece görüntüde pixellesşme oluyor Fps düşmüyor.
Bilmiyorum arkadaşların tavsiye ettiği yöntemleri deneyin.Low fps gibi geldi oyun neyden olabilir sistemde güçlü