Yardım PC Çöküyor AMD Uygulamasında Rapor Bildirimi Var

ardaugrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
arkadaşlar merhaba gamersarena üzerinden aldığım sistemde ekran kartı tabanlı çökme sorunları yaşıyorum.
1767394349993.png

amd adrenaline üzerinden ekran kartında performansı tercih et dedim ve 10 saniye sonra pc reset attı. performansı tercih et demememe rağmen hogwarts legacy açarken 3 defa reset attı bilgisayar. ve yine amd uygulamasında aynı bildirim duruyordu. ne yapabilirim.
Ekran kartım gigabyte rx 9060 xt gaming oc

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
PSU de sıkıntı olabilir. Furmark ve AIDA64 testlerini yap aynı sorun orda da olursa sorun PSU da.

KS

ardaugrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
PSU de sıkıntı olabilir. Furmark ve AIDA64 testlerini yap aynı sorun orda da olursa sorun PSU da.
Furmark testinde bir sorun olmadı. Aida64 stabilite testi sırasında pc çöktü. Tek tek deneyip sorun nerde bulmaya çalışıyorum

osman1266

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar merhaba gamersarena üzerinden aldığım sistemde ekran kartı tabanlı çökme sorunları yaşıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 45478
amd adrenaline üzerinden ekran kartında performansı tercih et dedim ve 10 saniye sonra pc reset attı. performansı tercih et demememe rağmen hogwarts legacy açarken 3 defa reset attı bilgisayar. ve yine amd uygulamasında aynı bildirim duruyordu. ne yapabilirim.
aynı pcyi almışız

arkadaşlar merhaba gamersarena üzerinden aldığım sistemde ekran kartı tabanlı çökme sorunları yaşıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 45478
benim pc de de oyun esnasında alt r yapıp fpse bakınca birkaç defasından sonra donuyo pc fare douyo daha doğrusu sende oluyor mu

KS

ardaugrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
aynı pcyi almışız

benim pc de de oyun esnasında alt r yapıp fpse bakınca birkaç defasından sonra donuyo pc fare douyo daha doğrusu sende oluyor mu
Bazen yaşıyorum evet. Psu larda genel bir sorun mu var acaba?

osman1266

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kingo bir de bios update de sorun yaşadım ben sen nasıl yaptın

Cristo20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
3 yıl rog 6750 xt kullandım kaç defa yaşadım bu sorunları allah bilir

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
Furmark testinde bir sorun olmadı. Aida64 stabilite testi sırasında pc çöktü. Tek tek deneyip sorun nerde bulmaya çalışıyorum
Furmark sadece karta yük bindiriyor. AİDA64 testinde hem işlemci hem de ekran kartına aynı anda yük bindirdiysen sorun kesinlikle PSU da.

KS

ardaugrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Furmark sadece karta yük bindiriyor. AİDA64 testinde hem işlemci hem de ekran kartına aynı anda yük bindirdiysen sorun kesinlikle PSU da.
Sadece diski seçmedim diğer tüm her şeyi seçtim ve test yaptım. Önce ekran kartıyla başladı 2 dk sonra cpu sonra bellek derken 7. Dakikalarda hepsi aynı anda yükte iken restart attı. Ekran kartım 180watt çekiyor işlemci 7500f psu 750watt bu sisteme yeter diye araştırdım ama sanırım ürün direkt arızalı. Yetkili servise yazdım teşekkür ederim yardımın için.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
Sadece diski seçmedim diğer tüm her şeyi seçtim ve test yaptım. Önce ekran kartıyla başladı 2 dk sonra cpu sonra bellek derken 7. Dakikalarda hepsi aynı anda yükte iken restart attı. Ekran kartım 180watt çekiyor işlemci 7500f psu 750watt bu sisteme yeter diye araştırdım ama sanırım ürün direkt arızalı. Yetkili servise yazdım teşekkür ederim yardımın için.
Sağlam 650W hatta 550W bile çok rahat yeter ama kaliteli olmalı. Ben şuan test amaçlı 7900XT ile 7800x3d yi tam yükte FSP Hydro GSM Lite PRO 650W 80+ GOLD ile kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor.

KS

ardaugrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Sağlam 650W hatta 550W bile çok rahat yeter ama kaliteli olmalı. Ben şuan test amaçlı 7900XT ile 7800x3d yi tam yükte FSP Hydro GSM Lite PRO 650W 80+ GOLD ile kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor.
gamersarena sistemlerinde segotep kasalar vardı. içerisindeki psu da sanırım yine kendi markalarınındır. markayı fazla bilmiyorum.

EgeAaa.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemi komple değiştirebilirler henüz destek ile görüşemedim cumartesi pazar olduğu için. Görüşünce buraya tekrar yazarım
Bende bu sorunu yaşıyordum 9070 xt kullanıcısıyım driveri silip en yeni driveri indirdiğimde tüm sorunlarım çözüldü sizde deneyebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri