PC den hiç bir şekil de verim alamıyorum ...

Turangokyildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler öncelikle , askerden geldim ve pc artık hiç bir oyunda bana verim veremiyor sürekli kasmalar ve sadece bunun format atılması mı gerekiyor ve ya bir başka bir yolu var mı size bilgisayarımın özelliklerini atıyorum , umarım dönüş yaparsınız saygılar ..
nQmGl5

delonas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle fotoğraf yüklemede bir sorun olmuş çözümleri basittir kesinlikle en kötü bir bilgisayarı bile hızlandırmanın yolu yeni sürücüleri kurmaktır yeni sürücüleri kurarsanız eğer sorun çözülecektir bunun için " Driver Easy" programını öneririm :)

delonas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Turangokyildiz' Alıntı:
nQmGl5.jpg

İlginiz teşekkür ederim dediğiniz programı deneyeceğim .. :)

Çok bir şey beklenmeyeceğini sizde biliyorsunuz ama önerdiğim program sayesinde biraz daha yüksek bir hız katabilirsiniz :)

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
E.kartınızda sanırım çok eskidir.
 Biraz bütçeniz varsa, 2el Q9400,Q9500,Q9550 bi işlemci alın. Bayağı uygun fiatlardalar.
 Ramlerinizi de bi tane daha 2 veya 4 gb, yine2.el alın. 
 iŞletim sisteminizi 64 bit yapın.
 Bütçeniz varsa   ve ne kadar olduğunu yazabilirseniz, 2.el bi e.kartı da  önerirsek,makinannızı siz ible tanıyamazsınız. :)

Murat2005

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ASUS GTX 1050 Tİ SIKINTISI

Abi benim ASUS gtx 1050 ti var.ve son 2 gündür oyunlarda donma ve kasma sorunu yaşıyorum.250 fps aldığım oyundan 100 150 fps alıyorum ve drop yiyorum
Bu ekran kartından mi kaynaklı yani ekran kartını mi değiştirmem gerek yoksa başka biseyden dolayı mi

Bide ben 1050 ti yi çıkarttım yerine xfx radeon 6858 taktim ekran gelmedi anakart im MSI B250 ANAKART İN İYİ OLDUGUNDAN DOLAYİ Mİ YOKSA EKRAN KARTİNDA Mİ SIKINTI VAR ABİ YARDİMCİ OLURSAN COK COK COK SEVİNİRİM İYİ GUNLER...

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Şimdiye kadar 250 fps aldığın oyundan düşük fps almaya başladıysan bu yazılımsal bi olaydır. Driver,windows vs ile igilidir. Veyahut oyunun bi dosyasında sorun oluşmuştur.

XFX 6850 olması lazım o taktığın e.kartının. Görüntü alamadıysan ya kart bozulmuştur veya soketinde bi sorun vardır. Bu tip görüntü gelmeme olayları ,yeni bi bileşen takıldığında insanı epey uğraştıran,can sıkıcı şeyler. Çok da sıklıkla,genelde olur yani.

Ramleri sökersin,kabloları söker,takarsın,e.kartını söker,slot kısmını lastik silgiyle siler, tekrar takarsın. Uğraşır durursun yani. Eğer e.kartı bozuk değilse,hiç beklemediğin anda,tabiri caizse,şak diye görüntü gelir.

Murat2005

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: PC den hiç bir şekil de verim alamıyorum...

Şimdi benim ne yapmam gerek windows 7 key mi almam gerek çünkü benim win 7 korsan

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
o kadar etkilemez kardeşim bilgisayarına kaspersky indir bir virüs taraması yap ondan sonra drıver booster programını indirp güncellemeleri yap bu işlemlerden sonra oyunları tekrar dene bakalım

Murat2005

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi driver booster i yaptım güncellemeleri yaptı kaspersky da şuan virüs taraması yapiyo masaüstünde bi sıkıntı yok donma gibi ama oyuna girince acayip kasiyo ve fps çok düşüyo rainbow da mesela macdayken 10 fps fln alıyorum kaspersky yaptigimda duzelirmi acaba?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Kaspersky da virüs falan bulamazsa,değişen bi şey olmaz. Adwcleaner ile de bi trojan tarattır.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Bayağı bi makina dolmuş. :)
 Bi de trojan için tarat. Bence faydası olacaktır. Format,en son çözüm olsun.

delonas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: ASUS GTX 1050 Tİ SIKINTISI

Murat2005' Alıntı:
Abi benim ASUS gtx 1050 ti var.ve son 2 gündür oyunlarda donma ve kasma sorunu yaşıyorum.250 fps aldığım oyundan 100 150 fps alıyorum ve drop yiyorum
Bu ekran kartından mi kaynaklı yani ekran kartını mi değiştirmem gerek yoksa başka biseyden dolayı mi

Bide ben 1050 ti yi çıkarttım yerine xfx radeon 6858 taktim ekran gelmedi anakart im MSI B250 ANAKART İN İYİ OLDUGUNDAN DOLAYİ Mİ YOKSA EKRAN KARTİNDA Mİ SIKINTI VAR ABİ YARDİMCİ OLURSAN COK COK COK SEVİNİRİM İYİ GUNLER...

Murat eğer bununla ilgili forumda konu açarsan daha çok kişiden daha çok cevaplara ulaşabilirsin :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri