Pc fan alıcam?

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Bu fanlara 250-275 TL civarında para verip stok panele takmak yerine, ön paneli mesh olarak değiştirip üst tarafa 1 tane fan alabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 7503Ekli dosyayı görüntüle 7504

Eğer ön panel almak istemiyorum, sorunumu daha ucuza çözmek istiyorum dersen. Kasanın ön panelini sökebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 7507

Ön paneli söktükten sonra manyetik toz filtresi takabilirsin.
Veya yan taraflardaki yuvalardan yardım alarak kendin ucuz bir filtre yapabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 7509Ekli dosyayı görüntüle 7508Ekli dosyayı görüntüle 7511
Ön panel mesh yapan yerler var mı acaba?

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Bu bahsetmiş olduğunuz Fanların tek farkları sanırım birinin rgb olması diğerinin ise normal bir fan olması değil mi ses olarak performans olarak farkları var mı pek anlamıyorumda.

Birde bende bu sistemi aldım ve ekstra 2 fan daha almayı planlıyorum ve toplamda 4 tane olucak acaba bu çoklayıcı 4ü için yeterli olur mu yoksa gerek var mı yani Fanlar sürekli çalışsa bir şey olur mu ?
Aralarında sadece 200 RPM fark var ama RGB olan hava akış değeri olarak diğerinden %50 daha iyi. Yani Aerocool sana hayli hayli yetecektir.

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Aralarında sadece 200 RPM fark var ama RGB olan hava kış değeri olarak diğerinden %50 daha iyi. Yani Aerocool sana hayli hayli yetecektir.
Bu iki Fan dışında bu fiyat aralığında daha iyisi var mı yani Aerocool oburunden daha iyiymiş Aerocooldan daha iyisi var mı ?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Peki bu işlem yeterli olur mu yani bir mesh kasa görevi görüp spec 05 hava akışı berbat demekten kurtarır mı Ön Panel Değişimi + 1 Fan ile
Kasanın ön panelinde 2 ana sorun var.
1- Ön kapağın yetersiz/kötü tasarımı.
2- HDD yuvasının 3. fan montajını engellemiş olması.

Eğer kapağı değiştirirseniz 1. sorunu çözmüş olursunuz. Alacağınız +1 fanla da hava akışını desteklersiniz.
Ön panelin güncel fiyatı ne kadar bilmiyorum. En son hatırladığım kargo ile birlikte 275~300 TL civarında tutuyordu.
Yani Custom ön panel + yaklaşık 50 TL'lik bir fan alıp, maksimum 350~375 TL'ye sorunu minimum seviyeye indirmiş veya çözmüş oluyorsunuz.

Burada da şu soru devreye giriyor;
Yeni bir ön panel ve +1 fan için 350~400 TL vermektense,
Bu kasayı satıp, cebimdeki 350~400 TL'yi de onun üstüne ekleyerek neden daha iyi ve sıfır mesh kasa almıyorum?

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60

Eğer kapağı değiştirirseniz 1. sorunu çözmüş olursunuz. Alacağınız +1 fanla da hava akışını desteklersiniz.
Ön panelin güncel fiyatı ne kadar bilmiyorum. En son hatırladığım kargo ile birlikte 275~300 TL civarında tutuyordu.
Yani Custom ön panel + yaklaşık 50 TL'lik bir fan alıp, maksimum 350~375 TL'ye sorunu minimum seviyeye indirmiş veya çözmüş oluyorsunuz.

Bu kasayı satıp, cebimdeki 350~400 TL'yi de onun üstüne ekleyerek neden daha iyi ve sıfır mesh kasa almıyorum?
Dediğiniz bu fiyatlara bir kasa var mı acaba?

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60

Aslında acele ederek birazcık hata yaptım ben Taner abiye güvenerek bu kasanın iyi olduğunu düşündüm 400-500₺ daha fazla verip Heroyu alabilirdim yarın bı acaba iptal edebilir miyim diye erken saatte arayıp sorucam bakalım

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Aslında acele ederek birazcık hata yaptım ben Taner abiye güvenerek bu kasanın iyi olduğunu düşündüm 400-500₺ daha fazla verip Heroyu alabilirdim yarın bı acaba iptal edebilir miyim diye erken saatte arayıp sorucam bakalım
Videoda kasanın upgrade edilebileceğini belirtiyordu diye hatırlıyorum. Bahsediyordu yani kaç fanı olduğundan, Upgrade seçeneklerinden.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Dediğiniz bu fiyatlara bir kasa var mı acaba?
1663698474860.png
1663698493538.png

1663698535788.png
1663698814744.png

Amazon kuponunuz varsa Guardian 1.150 TL'ye denk geliyor.
1663698435423.png

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Açıkçası burada Taner'lik pek bir durum yok.
Zaten videoda kendisi de kasayı ve ön panelini net şekilde eleştiriyordu.
Yani Taner'in "Ben sistemde bu kasayı kullanmak istiyorum" dediğini sanmıyorum. Daha çok firmanın stoğu ve fiyat teklifinden dolayı seçilmiştir.
Sistemi toplarken aynı bileşenleri kullanıp daha iyi bir kasa seçebilirlerdi ama bu sefer de fiyat 13.500 TL yerine 14.500 TL olurdu.
Amaç fiyatı olabildiğince düşük tutabilmek olduğundan dolayı da sonuç ister istemez bu şekilde oluyor.
Eğer sistemi iptal etmezseniz ve çözüm ararsanız, konu içerisinde pek çok alternatif çözüm önerisi sundum. Size en uygun olanı değerlendirebilirsiniz.

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Açıkçası burada Taner'lik pek bir durum yok.
Zaten videoda kendisi de kasayı ve ön panelini net şekilde eleştiriyordu.
Yani Taner'in "Ben sistemde bu kasayı kullanmak istiyorum" dediğini sanmıyorum. Daha çok firmanın stoğu ve fiyat teklifinden dolayı seçilmiştir.
Sistemi toplarken aynı bileşenleri kullanıp daha iyi bir kasa seçebilirlerdi ama bu sefer de fiyat 13.500 TL yerine 14.500 TL olurdu.
Amaç fiyatı olabildiğince düşük tutabilmek olduğundan dolayı da sonuç ister istemez bu şekilde oluyor.
Eğer sistemi iptal etmezseniz ve çözüm ararsanız, konu içerisinde pek çok alternatif çözüm önerisi sundum. Size en uygun olanı değerlendirebilirsiniz.
Alternatif ön panel mantıklı geldi ama bu kasa için yokmuş sanırım iptal edip Hero alicagim sizide rahatsız ettim anlayışınız için teşekkürler

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Alternatif ön panel mantıklı geldi ama bu kasa için yokmuş sanırım iptal edip Hero alicagim sizide rahatsız ettim anlayışınız için teşekkürler
1 ay kadar önce "Desteklemeyen modeller" listesinde paylaşmışlar. Ama DM gönderin, belki cevap farklı olabilir.
Sonuçta sistemin 300 stoğa sahip olduğunu düşünürsek, en az 150-200 farklı müşteri demektir. Belki bir şeyler yapabilirler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri