Soru PC GPU CPU Değerleri̇m Normal Mi̇? %50 Kullanim Olması Sorun Yaratırmı?

ordeaii35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese merhabalar. Arkadaşlar pubg cs2 oynuyorum. Sistemim 4060ti i5 1440f 32gb 5600mhz ram var işlemci soğutucu herşey tam takır bios güncel hiç bir problem yok normal şartlarda fakat daha fazla FPS vermesi gereken bir durum var gibi hissediyorum. Fotoğrafta gpu cpu kullanımı ve sıcaklıkları mevcut . İnternetteki sistemlerle aynı olan durumlarda adamlar 300 400 FPS alıyor pubgde falan . Oyun modu performans modu açık fotoğrafa bakıp düşüncelerinizi yazarmısınız teşekkürler. %40 altı kullanıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20250131_213329.jpg
    IMG_20250131_213329.jpg
    6.1 MB · Görüntüleme: 20

Jahrein

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
300 fps alanlarla tamamen aynı grafik ayarlarında denediniz mi hocam oyunu

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Sıcaklıklarınız gayet normal. Darboğaza dair emare görünmüyor.

Grafik ayarlarındaki farklılıklar; çözünürlük ayarı, Low/Ultra gibi grafik ayarı, varsa DLSS/FSR sebebiyle oluşan grafik farkları.
Grafik ayarları farklıysa ve oyundaki performans tarihleri farklı olunca farklı FPS almanız çok nomal bir durum.

Grafik ayarları aynı olsa dahi farklı tarihlerde (oyuna yapılan güncelleme varsa ve oyuna grafiksel iyileşme de yapılmışsa) farklı FPS değerleri görebilirsiniz.

Herşey aynı olduğu durumda farklı FPS aldığınızı düşünüyorsanız, muhtemelen birşeyleri gözden kaçırmışsınız demektir. İllaki farklılık vardır ama siz fark etmemiş olabilirsiniz.

KS

ordeaii35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
300 fps alanlarla tamamen aynı grafik ayarlarında denediniz mi hocam oyunu
Aynı hocam oyun grafik ayarları ve Nvidia panel ayarları da öyle

Sıcaklıklarınız gayet normal. Darboğaza dair emare görünmüyor.

Grafik ayarlarındaki farklılıklar; çözünürlük ayarı, Low/Ultra gibi grafik ayarı, varsa DLSS/FSR sebebiyle oluşan grafik farkları.
Grafik ayarları farklıysa ve oyundaki performans tarihleri farklı olunca farklı FPS almanız çok nomal bir durum.

Grafik ayarları aynı olsa dahi farklı tarihlerde (oyuna yapılan güncelleme varsa ve oyuna grafiksel iyileşme de yapılmışsa) farklı FPS değerleri görebilirsiniz.

Herşey aynı olduğu durumda farklı FPS aldığınızı düşünüyorsanız, muhtemelen birşeyleri gözden kaçırmışsınız demektir. İllaki farklılık vardır ama siz fark etmemiş olabilirsiniz.
Evet birşeyi gözddn kaçırıyorum gibi geliyor ama dlss fsr neyse ona bakmam lazım galiba da bilmiyorum reis ya

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri