Pc güm oldu yardim edin

Mustafa Ucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hayirli aksamlar arkadaslar bi tane masaustu pc var benim 1 haftadir full acik guc kaynagi var uzerinde elektirik gitmelerine karsi ama bu aksam geldim pc calismiyo arkadas solyedi elektirik gitmis gelmis pc kapandi ikincisi pc powerde sesyok sarteli acip kapiyom ama tık yok nedir sizce ve sisteme her hangi bir sey olmusmudur lutfen yazin acilk yardim lazim yoksa kafayi yerim...

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İlk bakışta power gitmiş olabilir birinden güç kaynağı bulup test et. Sistem de diğer bileşenler de gitmiş olabilir. Birde elektriği direkt pc ye ver güç kaynağı üzerinden değil.

KS

Mustafa Ucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ikisinide yaptim olmadi benim anlamadigim guc kaynagi oldugu halde neden pci kapaniyo ?

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Güç kaynağın sistemi karşılamıyor veya miladını doldurmuş olabilir. Eğer bir power ile denediysen ve açılmadıysa tek tek bilşenleri deneyeceksin.

KS

Mustafa Ucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyle deme kaptan zaten zor topladim ? guc kaynagida everest power 500 watt .
Sistem
Intel pentium g4400 islemci
Msi hm110 anakart drr4
8 gb 2800 mh drr4 ram
Msi nvida gtx 760 2 gb
500 gb harddik baska bisesi yok zaten

mctehlike

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
benimde power yeri bi defa yandı bilgisayar da en ufak bi hareket yoktu inş sadece powerdir...

KS

Mustafa Ucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Guc kaynagi oldugu halde nasil elektrik gitmelerinden etkeleniyor ya onu cozemedim

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mustafa Ucar' Alıntı:
Guc kaynagi oldugu halde nasil elektrik gitmelerinden etkeleniyor ya onu cozemedim

Dediğim gibi eğer miladını doldurmuş ise veya aşırı güç gelmiş ise veya problemli bir ürün ise sisteme zarar vermiş olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri