Soru PC Hocası Ekran Yüzü Hk.

Greetings

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba,

PC Hocası kanalının ekran yüzü var. İsmini bilmediğim için beni bağışlayın, güzel mavi gözleri olan sakallı abimizden bahsediyorum. Onun burada üyeliği olup olmadığını merak ettim. Yani üyeliği elbet vardır, forumu da o açmıştır yüksek ihtimal ama aktif mi değil mi onu merak ediyorum. Varsa nicki nedir?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Merhaba,

PC Hocası kanalının ekran yüzü var. İsmini bilmediğim için beni bağışlayın, güzel mavi gözleri olan sakallı abimizden bahsediyorum. Onun burada üyeliği olup olmadığını merak ettim. Yani üyeliği elbet vardır, forumu da o açmıştır yüksek ihtimal ama aktif mi değil mi onu merak ediyorum. Varsa nicki nedir?
@OceanLaB Taner Hoca

KS

Greetings

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Teşekkürler. Bir süredir forumdayım, Taner Bey'i forumda pek göremedim, ya denk gelmedik, ya da yoğunluktan pek bakamıyor buraya demek ki. Sadece meraktan sormuştum. Bilgi için teşekkürler Çağdaş Bey. İyi geceler.

(Bey'li konuşmak çalışma hayatından üzerimde kalan bir alışkanlık)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Teşekkürler. Bir süredir forumdayım, Taner Bey'i forumda pek göremedim, ya denk gelmedik, ya da yoğunluktan pek bakamıyor buraya demek ki. Sadece meraktan sormuştum. Bilgi için teşekkürler Çağdaş Bey. İyi geceler.

(Bey'li konuşmak çalışma hayatından üzerimde kalan bir alışkanlık)
Bakıyor ama bu aralar yoğun o yüzden pek göremeyebilirsiniz.
Bende dışarda Efendim burada hocam diyorum Bey biraz değişik oldu :D:D:D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri