Fiyat/Performans Pc Hocası Forum Özel Sistem Hk.

Catlaktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,

Sevgili Pc Hocası indirim günleri gelmişken form için özel bir sistem önerisinde bulunur mu acaba ? Sabit mesajlarda bunu 1 yıl önce yapmış tekrar yaparsa bilgisayar almayı düşünen insanlar için çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Teşekkürler,
İyi Günler.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Evet @OceanLaB hocam bunu yapacağınızı söylemiştiniz. Bir sonraki sistem için gelir mi bir şeyler ?

Rtx3060Ti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44
Evet bir sonraki sistem için foruma özel stok rica edeceğim. Hafta sonuna özel sistem ayarlamaya çalışıyorum.
Merhaba,
Giriş ve Orta segmente yakın sistem çıkardınız.Şimdi ise 17-18k bandında bir sistem bekliyoruz. Umarım dikkate alırsınız hocam :)

KS

Catlaktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet bir sonraki sistem için foruma özel stok rica edeceğim. Hafta sonuna özel sistem ayarlamaya çalışıyorum.

Sabırsızlıkla bekliyoruz, stok sorunu yaşasak bile sizin seçeceğiniz donanımlar bizler için önemli teşekkürler.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
3060 bekliyorum, belki bir ihtimal alırım. 2060 bile olur. Max 13k fiyatı olabilir.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Gamegarajin 13.5 k civarına sunduğu sistemi göz önüne alacak olursak rtx 3060 barındiran 14k fiyatlı yüksek stoklu bir ürün oldukça hoş olur.

amiralbatti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam bu sistemi almak için belirli bir şart var mı ?
Örneğin: Hesabımızın 1 aydan eski olması veya belirli bir aktiflik durumunda olmamız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri