Yardım PC Hocası Gg14 Görüntü Gelmiyor

katip.m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilgisayar bugün elime geçti ekran kartını taktım kasayı açtığımda görüntü gelmedi teknik servis ramler yerinden oynamış olabilir dedi çıkartıp tekrar taktım ancak yine de görüntü gelmedi. Ayrıca benim anlamadığım ekran kartında 3 adet güç girişi var ancak 2 adet takabildiğim kablo bulabildim ancak tanıtım videosunda bütün slotlar dolu sorun bundan dolayı olabilir mi ?(görüntüyü anakarta taktığım zaman alabiliyorum)

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
bilgisayar bugün elime geçti ekran kartını taktım kasayı açtığımda görüntü gelmedi teknik servis ramler yerinden oynamış olabilir dedi çıkartıp tekrar taktım ancak yine de görüntü gelmedi. Ayrıca benim anlamadığım ekran kartında 3 adet güç girişi var ancak 2 adet takabildiğim kablo bulabildim ancak tanıtım videosunda bütün slotlar dolu sorun bundan dolayı olabilir mi ?
evet olabilir tüm slotları doldurun

weiwuer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
bilgisayar bugün elime geçti ekran kartını taktım kasayı açtığımda görüntü gelmedi teknik servis ramler yerinden oynamış olabilir dedi çıkartıp tekrar taktım ancak yine de görüntü gelmedi. Ayrıca benim anlamadığım ekran kartında 3 adet güç girişi var ancak 2 adet takabildiğim kablo bulabildim ancak tanıtım videosunda bütün slotlar dolu sorun bundan dolayı olabilir mi ?(görüntüyü anakarta taktığım zaman alabiliyorum)

videoda da görüldüğü üzere senin 2 tane dediğin kabloların ortasındaki uzantıları da takmış. 2. fotoda işaretlediğim alanlardan da kafana göre 3 tanesini ekran kartı girişine takabilirsin.
asdasd.jpg

image.jpg

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri