(Pc Hocası Gg2) Bilgisayarıma Yük Bindiğinde Kapanıyor

Zexnu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
2021 yılında pc hocası gg2 aldım ve sorunsuz 1 ay öncesine kadar kullandım fakat son 1 aydır bilgisayarım da Forza Horizon 5 , RDR 2 , GTA 5 , ETS 2 açmak istediğimde bilgisayarım kapanıyor ve power tuşuna basarak açmaya çalıştığımda sadece kasa çalışıyor monitör klavye ve mouse çalışmıyor power tuşuna basılı tutarak kapatmak istediğimde bilgisayar kapanmıyor sadece güç kaynağından kapanıyor tekrar power tuşundan açtığımda yine aynı şekilde oluyor ama dün bir şey fark ettim güç kaynağından bir anda kapat aç yaptığımda bilgisayarım kapanıyor ve kendi tekrar power tuşuna basmaya gerek kalmadan açılıyor ve monitör klavye ve mouse de çalışıyor bu sorunun güç kaynağından olduğunu düşünüyorum başka bir şey den olabilir mi diye sizinde fikrinizi öğrenmek istedim.

Healerr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aynı sorun bendede var durduk yere kendi kendine monitör kapanıyor mouse ve klavyeyle beraber sorunun tam olarak psu da oldugunu düşünüyorum bu böyleyse eger firmaya garantiye geri göndereceğim yardımcı olabilicek varmı.
(bilgisayar toplama bir kasa ve alalı 7 ay oluyor)

cstnova

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aynı sorun bendede var durduk yere kendi kendine monitör kapanıyor mouse ve klavyeyle beraber sorunun tam olarak psu da oldugunu düşünüyorum bu böyleyse eger firmaya garantiye geri göndereceğim yardımcı olabilicek varmı.
sistem ürünlerini atar mısınız ?

KS

Zexnu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ekran Kartı: Gigabyte 1650 4gb OC
İşlemci:Ryzen 5 1600 AF
Anakart: B450M H
Ram: XPG 16 gb
adata 250 gb sata sdd
XPG 512GB Sx8200 M2
PSU: fsp 500 60AHBC

Furmark testi yaptığımda testi başlattığım an kapanıyor.

Healerr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
GIGABYTE 3060 12 GB EKRAN KARTI RYZEN 5 5500 İŞLEMCİ GIGABYTE A520M K V2 ANAKART 16 GB RAM RAMPAGE 600W PSU

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri