PC Hocası GG6 AMD Sistem

Fthcim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Yakın zamanda pc hocasının GG6 sistemini satın aldım amdli olan 1-2 hafta kullanımdan sonra bilgisayarım aniden donuyordu ve kapatıp açmadan düzelmiyordu daha sonradan windowsun güncellemesinden kaynaklı olduğunu düşünüp bilgisayara format attım daha sonradan sistemi açtığımda artık belli bi süreden sonra mavi ekran verip kapanıyordu.

Daha sonra sistem artık görüntü vermemeye başladı kasa çalışıyor hiç bir sorun yok fakat artık görüntü alamıyorum arkadaşlar teknik servise götüreceğim fakat çok fazla bekleteceklerini düşünüyorum. ( çünkü iade ettiğim bi ürünü geri gönderdiler daha sonra tekrar gönderdikten sonra 3 haftaya yakın zaman geçti hala iademi alamadım aradığımda bayram nedeni ile yogunluk olduklarını bu hafta ilgileneceklerini söylediler) şimdi de sırf güvenim olmadığı için araba ile ürünü Ümraniye'ye götüreceğim bire bir görüşme için.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Fthcim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BA0C3DD8-39B7-4062-B697-44B3945E7B3A.png

Sistemi alırken yanında m2 almıştım fazladan takarım diye anakartta yer yokmuş iade gerçekleştirdim hala iade gerçekleşmedi bu da ürünün oraya ulaştığı tarih

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Fthcim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam m.2 alırken neden araştırmadınız
Hocam sistemin içerisinde vardı harici olarak başka sisteme de takarım diye almıştım gerek kalmadı zaten kutusundan bile çıkartmamıştım ve onun dışında anakartta da yer yokmuş ona dikkat etmemiştim harici olarak eklenenlere koydukları için vardır diye düşünmüştüm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri