Yardım PC Hocasi Gg9 Steam Pubg De İnanilmaz Fps Drop Yi̇yorum

omercolak38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ARKADASLAR MERHABA BEN RX7700XT VE R5 7600 YANİ GG9 SİSTEMİNİ SATIN ALDIM 2 HAFTADIR ELİMDE öncelikle cw sorunu yasıyorum ama forumlarda performansa etki etmeyecegi söyleniyor o yuzden iade et vs pek ugrasmak istemedim ancak steam pubg de bazen o kadar fps drop yiyorum ki oyundan atıyor pc kapatıyor cpu%100 gpu%80 85 arasında kullanım yapıyor. apex valorant gta5 gibi oyunlarda bi nebze oynanıs videolarına yakın fps degerleri alıyorum gta 5 de 80-110 arası bu biraz farklı
ben cok rahatsız olmaya basladım sistemde kington1tb 6000mb okuma 4000mb yazma ssd var ve sıvı soğutmalı sistem bu durumda ne yapmalıyım arkadaslar lütfen yardımcı olun biosu güncelledim chipsetleri güncelledim bios ayarlarını yaptım ancak bir sey düzeltmedi amd ayarları da aynı sekılde bır ıse yaramadı.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Amd gpulari kumar çok yapacak bişi yok yazılım güncelleme falan gelir düzelir diye beklemekten başka çare yok.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
772
hocam oyun ıcınden
ARKADASLAR MERHABA BEN RX7700XT VE R5 7600 YANİ GG9 SİSTEMİNİ SATIN ALDIM 2 HAFTADIR ELİMDE öncelikle cw sorunu yasıyorum ama forumlarda performansa etki etmeyecegi söyleniyor o yuzden iade et vs pek ugrasmak istemedim ancak steam pubg de bazen o kadar fps drop yiyorum ki oyundan atıyor pc kapatıyor cpu%100 gpu%80 85 arasında kullanım yapıyor. apex valorant gta5 gibi oyunlarda bi nebze oynanıs videolarına yakın fps degerleri alıyorum gta 5 de 80-110 arası bu biraz farklı
ben cok rahatsız olmaya basladım sistemde kington1tb 6000mb okuma 4000mb yazma ssd var ve sıvı soğutmalı sistem bu durumda ne yapmalıyım arkadaslar lütfen yardımcı olun biosu güncelledim chipsetleri güncelledim bios ayarlarını yaptım ancak bir sey düzeltmedi amd ayarları da aynı sekılde bır ıse yaramadı.
hocam oyunda cozunurluk olceklendırmeyı 120 yap ıstersen ekran kartına yuk bındır

KS

omercolak38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaslar sadece sanhok haritasında oyuna fps drop giriyor diger mapler de bi sıkıntı yok acaba younla mı alakalı

forXaun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ryzen 5 7500F & RX 7700XT ile aynı sorunu bende yaşıyorum pubg de performans düşüklüğü var 4060 sahibi arkadaşımla aynı ayarlarda karşılaştırdım genel olarak ondan 50 - 60 fps fazla alıyorum fakat bazı yerlerde tam tersi 25-30 fps gerisine düşüyorum özellikle sanhokta oyun sonlarına doğru fps drop yiyorum 2-3 sn takılıyor

albay20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
benimde aynı şekilde sadece sanhok haritasında aşırı fps drop yiyorum adım başı takılıyor. ekran kartı rx6700 xt

forXaun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Smart Acces Memory kapatın beyler fps drop devam ediyor ama hiç bir şekilde takılma olmuyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri