Yapmadımfan yüzdesi? kullanım yüzdesi? 20dklık furmark?
yap ona göre bakalım şimdi birşey söylemek boşa sallamak olur.Yapmadım
Gpu 75 oluyor Max ama cpu ısınıyor benim dediğimyap ona göre bakalım şimdi birşey söylemek boşa sallamak olur.
Sen öncelikle derdini anlatma aşamasında sıkıntı yaşıyorsun ve anladığım kadarıyla bu işten de hiç anlamıyorsun. ÖRNEĞİN konuyu açarken attığın açıklamaya bakalım''Steam pubg gibi oyunlarda 75 80 arası derecelerde geziyor ama çok ses çıkartıyor sebebini var mıdır?'' yani şu cümleden yola çıkarak kim nereden bilecek bu ısınan senin cpu mu gpu mu m2'in mi hotspot noktaları mı..... Sen öncelikle derdine anlatma ve kendini açıklayabilme noktalarına çalışman gerek bu da yaşının küçüklüğü ile alakalı olabilir. Derdini anlatabilrsen yardımcı olmaya çalışırız.Gpu 75 oluyor Max ama cpu ısınıyor benim dediğim
Oyunlarda cpu çok ısınıyorSen öncelikle derdini anlatma aşamasında sıkıntı yaşıyorsun ve anladığım kadarıyla bu işten de hiç anlamıyorsun. ÖRNEĞİN konuyu açarken attığın açıklamaya bakalım''Steam pubg gibi oyunlarda 75 80 arası derecelerde geziyor ama çok ses çıkartıyor sebebini var mıdır?'' yani şu cümleden yola çıkarak kim nereden bilecek bu ısınan senin cpu mu gpu mu m2'in mi hotspot noktaları mı..... Sen öncelikle derdine anlatma ve kendini açıklayabilme noktalarına çalışman gerek bu da yaşının küçüklüğü ile alakalı olabilir. Derdini anlatabilrsen yardımcı olmaya çalışırız.
Pch goat aldım i15 13400f 3070 1tb SSD 16 ram ama çok ses yapıyor ve cpu yanıyor neredeyseYok seninle anlaşamayacağız. KARDEŞ BEN YARADAN MIYIM PEYGAMBER Mİ? CPU'un ne kasan ne bişenlerini yazsana
Sinirlenme dostum PC hocasının yaptığı sistemi biliyorsundur o sistem ztn deYok seninle anlaşamayacağız. KARDEŞ BEN YARADAN MIYIM PEYGAMBER Mİ? CPU'un ne kasan ne bişenlerini yazsana
O sistemden şikayetçi olanlar var ya ses çıkarıyor yada çok ısınıyor daPch goat aldım i15 13400f 3070 1tb SSD 16 ram ama çok ses yapıyor ve cpu yanıyor neredeyse
İslemcinde stok fan varsa normal o sıcaklık stok fan yetersizPch goat aldım i15 13400f 3070 1tb SSD 16 ram ama çok ses yapıyor ve cpu yanıyor neredeyse
tamam o sistemde sistem özelliştirilebiliyor kasası işlemcisi o yüzden belirtmen lazım. o işlemci stok fanla olmaz zaten ona soğutuc alman gerek. Ayrıca fanları da bios üzerinden düzeltirsin. ekran kartın da hotspot 90 dolayları normal o kart zaten ısınıyor.Pch goat aldım i15 13400f 3070 1tb SSD 16 ram ama çok ses yapıyor ve cpu yanıyor neredeyse