Benimki 12400f yine de açılmıyor siyah ekranda kalıyor bugün vatana götürcem bakalım13.nesil işlemci aldıysanız bioslar güncel değil bios güncellemeniz gerek.
Hayırlı olsun hocam yeni sistem mi aldın ekran kartı neyVatan bios güncellemesi yapmıyor müşteriyle papaz olmamak ve uğraşmamak için ama kendi iradenizle isteyerek yaptırabilirsiniz bios günceli benim kasam daha hazır olmadı almaya gidince bios güncel yapar mısın diycem
Hocam sıcaklığın bios ile alakası olmaz muhtemelen fan yeteri tam oturmamıştırBenimde 13400f ekrana görüntü gelmedi başta sonra 2-3 kere aç kapa yapınca geldi windowsu fln kurdum. Ama çok aşırı gürültülü ve işlemci oyunlarda 95 civarında hep bios güncellemesi yapacağım tekrardan belki düzelir çünkü ısı değeri çok fazla
Hocam o sistem ne 3090 ti+ 12100f13.nesil işlemci aldıysanız bioslar güncel değil bios güncellemeniz gerek.
13400f ile alanlar sıcaklıklarini hiç ölçtüler mi acaba ya oyunda hem çok aşırı gürültülü PC hemde işlemci 95 derecelerde normal mi yoksa sadece bende mi böyleHocam sıcaklığın bios ile alakası olmaz muhtemelen fan yeteri tam oturmamıştır
Goat sistemi almıştım onu bekliyorum ya teşekkürler 3070Hayırlı olsun hocam yeni sistem mi aldın ekran kartı ney
Kaç tl ki o sistemGoat sistemi almıştım onu bekliyorum ya teşekkürler 3070
Sadece şu anda için de ki ekran kartı 20kKaç tl ki o sistem
Sistemi kaçırdık sürünüyoruz şimdi dünkü incehesap indirimlerinde de kasalar berbattı almadım frisby kasa psu koymuşlar valla bahtımızda yok herhalde 20 bin lira cebimizde eriyip gidiyorSadece şu anda için de ki ekran kartı 20k
Sistemi kaçırdık sürünüyoruz şimdi dünkü incehesap indirimlerinde de kasalar berbattı almadım frisby kasa psu koymuşlar valla bahtımızda yok herhalde 20 bin lira cebimizde eriyip gidiyor
Harbi ya normalde böyle olmazdı incehesapta amaKanka ben aldım şans yani hiç hızlı da davranmadım video yayınlanmıştı saatler sonra izledim ettim diğer gün öğleden sonra kalkıp gittim aldım ha İnce hesap da ki indirim de monitör vardı saatlerce bekledim bir heves 200 tl indirmişler sinirden kahkaha attım hiç bir şey almadım beklemeye değmedi
Sistemi kaçırdık sürünüyoruz şimdi dünkü incehesap indirimlerinde de kasalar berbattı almadım frisby kasa psu koymuşlar valla bahtımızda yok herhalde 20 bin lira cebimizde eriyip gidiyor
Bütçeyi aşıyorBu sistem daha iyiPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
He tm knkBütçeyi aşıyor