PC Hocası Goat Sistemi

lucia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ya bu bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor

Nekre34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bende de aynı problem var birkaç kişide daha varmış muhtemelen bios güncel değil

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Vatan bios güncellemesi yapmıyor müşteriyle papaz olmamak ve uğraşmamak için ama kendi iradenizle isteyerek yaptırabilirsiniz bios günceli benim kasam daha hazır olmadı almaya gidince bios güncel yapar mısın diycem

NinXStation

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
BIOS güncellemesi yapılmamış.
Eski işlemci ile güncelle.
Eğer anakartta varsa BIOS Flashback ile güncelle.

Bunlar yoksa bilgisayarcıya git.

OkuyanGamer

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
6
Vatan bios güncellemesi yapmıyor müşteriyle papaz olmamak ve uğraşmamak için ama kendi iradenizle isteyerek yaptırabilirsiniz bios günceli benim kasam daha hazır olmadı almaya gidince bios güncel yapar mısın diycem
Hayırlı olsun hocam yeni sistem mi aldın ekran kartı ney

Kenolokko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Benimde 13400f ekrana görüntü gelmedi başta sonra 2-3 kere aç kapa yapınca geldi windowsu fln kurdum. Ama çok aşırı gürültülü ve işlemci oyunlarda 95 civarında hep bios güncellemesi yapacağım tekrardan belki düzelir çünkü ısı değeri çok fazla

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Benimde 13400f ekrana görüntü gelmedi başta sonra 2-3 kere aç kapa yapınca geldi windowsu fln kurdum. Ama çok aşırı gürültülü ve işlemci oyunlarda 95 civarında hep bios güncellemesi yapacağım tekrardan belki düzelir çünkü ısı değeri çok fazla
Hocam sıcaklığın bios ile alakası olmaz muhtemelen fan yeteri tam oturmamıştır

Kenolokko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam sıcaklığın bios ile alakası olmaz muhtemelen fan yeteri tam oturmamıştır
13400f ile alanlar sıcaklıklarini hiç ölçtüler mi acaba ya oyunda hem çok aşırı gürültülü PC hemde işlemci 95 derecelerde normal mi yoksa sadece bende mi böyle

wirnon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Sadece şu anda için de ki ekran kartı 20k
Sistemi kaçırdık sürünüyoruz şimdi dünkü incehesap indirimlerinde de kasalar berbattı almadım frisby kasa psu koymuşlar valla bahtımızda yok herhalde 20 bin lira cebimizde eriyip gidiyor

OgiX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kanka ben aldım şans yani hiç hızlı da davranmadım video yayınlanmıştı saatler sonra izledim ettim diğer gün öğleden sonra kalkıp gittim aldım ha İnce hesap da ki indirim de monitör vardı saatlerce bekledim bir heves 200 tl indirmişler sinirden kahkaha attım hiç bir şey almadım beklemeye değmedi
Sistemi kaçırdık sürünüyoruz şimdi dünkü incehesap indirimlerinde de kasalar berbattı almadım frisby kasa psu koymuşlar valla bahtımızda yok herhalde 20 bin lira cebimizde eriyip gidiyor

wirnon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Kanka ben aldım şans yani hiç hızlı da davranmadım video yayınlanmıştı saatler sonra izledim ettim diğer gün öğleden sonra kalkıp gittim aldım ha İnce hesap da ki indirim de monitör vardı saatlerce bekledim bir heves 200 tl indirmişler sinirden kahkaha attım hiç bir şey almadım beklemeye değmedi
Harbi ya normalde böyle olmazdı incehesapta ama

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri