Selamun aleyküm değerli forum üyeleri,
Bir sorum olacaktı ben hector çekilişine yorum yapıyorum ama yorumum siliniyor neden?
Etiket: @ugur.gozaydin hocam sen belki biliyorsundur etiket için kb
Yorumum:
(Selamun aleyküm öncelikle sistemin artılarından eksilerinden bahsetmek için yazıyorum bu yorumu okuyup vaktinizi aldıysam özür dilerim.
Sistemin artıları:
Rtx 2060 6gb yerine rtx 2060 12gb kullanılması
GOOD ram kullanılması
Diğer sistemlerde kullanılan Ana kart stokta olmasada onun yerine neredeyse eşit bir ekran kartı kullanılması
Kasanın iç dizaynı kablo açısından gayet güzel
Psu bu sistem için gayet yeterli çok doğru bir seçim olmuş
Eksileri:
Videodada bahsedildiği gibi amd ryzen 5 4500 burda eksik kalıyor yerine amd ryzen 5 5500 cuk diye otururdu
Pny ekran kartı soğutma açısından problem çıkartabiliyor keşke gigabyte asus vs. Kullanılsaydı
Yeterli bütçeye sahip olmadığım için çekilişe katılıyorum
İnstagram:mert_ali_ozturk
İnşallah bana veya benim gibi gerçekten ihtiyaç sahibi birine çıkar.
Not:Normalde yorumu videonun atıldığı tarihte attım ama siliniyor sürekli bir kez daha deniyorum bakalım)
Bir sorum olacaktı ben hector çekilişine yorum yapıyorum ama yorumum siliniyor neden?
Etiket: @ugur.gozaydin hocam sen belki biliyorsundur etiket için kb
Yorumum:
(Selamun aleyküm öncelikle sistemin artılarından eksilerinden bahsetmek için yazıyorum bu yorumu okuyup vaktinizi aldıysam özür dilerim.
Sistemin artıları:
Rtx 2060 6gb yerine rtx 2060 12gb kullanılması
GOOD ram kullanılması
Diğer sistemlerde kullanılan Ana kart stokta olmasada onun yerine neredeyse eşit bir ekran kartı kullanılması
Kasanın iç dizaynı kablo açısından gayet güzel
Psu bu sistem için gayet yeterli çok doğru bir seçim olmuş
Eksileri:
Videodada bahsedildiği gibi amd ryzen 5 4500 burda eksik kalıyor yerine amd ryzen 5 5500 cuk diye otururdu
Pny ekran kartı soğutma açısından problem çıkartabiliyor keşke gigabyte asus vs. Kullanılsaydı
Yeterli bütçeye sahip olmadığım için çekilişe katılıyorum
İnstagram:mert_ali_ozturk
İnşallah bana veya benim gibi gerçekten ihtiyaç sahibi birine çıkar.
Not:Normalde yorumu videonun atıldığı tarihte attım ama siliniyor sürekli bir kez daha deniyorum bakalım)
Moderatörün son düzenlenenleri: