PC Hocası Hector Sistem Kargo

passhugen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Selam arkadaşlar,

Ben pc hocası hector sistemini çıktığı gün aldım ve 22 ağustosta kargoya verileceği yazıyordu. 10 gün beklememe rağmen hala kargoya verilmemiş iletişime geçmeyi denemeliyim yoksa daha tahminen kaç gün beklemem gerekir?

Teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Selam arkadaşlar ben pc hocası hector sistemini çıktığı gün aldım ve 22 ağustosta kargoya verileceği yazıyordu. 10 gün beklememe rağmen hala kargoya verilmemiş iletişime geçmeyi denemeliyim yoksa daha tahminen kaç gün beklemem gerekir? teşekkürler
Benim Siparişimde Hala kargoya verilmedi Akşam üstüne kadar verilmesi gerekiyor bence

KnithsSs

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
Selam arkadaşlar,

Ben pc hocası hector sistemini çıktığı gün aldım ve 22 ağustosta kargoya verileceği yazıyordu. 10 gün beklememe rağmen hala kargoya verilmemiş iletişime geçmeyi denemeliyim yoksa daha tahminen kaç gün beklemem
Ben instagramdan yazdigimda "Gelecek hafta pazartesiden itibaren teslim edeceğimiz için kargoların yoğunluğuna göre hafta içi herhangi bir gün size ulaşabilir ama net bir gün verilememektedir" bunu yazdilar bana

KnithsSs

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
Selam arkadaşlar,

Ben pc hocası hector sistemini çıktığı gün aldım ve 22 ağustosta kargoya verileceği yazıyordu. 10 gün beklememe rağmen hala kargoya verilmemiş iletişime geçmeyi denemeliyim yoksa daha tahminen kaç gün beklemem gerekir?

Teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220822-154058_Instagram.jpg
    Screenshot_20220822-154058_Instagram.jpg
    235.8 KB · Görüntüleme: 32

Fiore82

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Daha bunlar kargoya verilmediyse . Yeni sistem artık bir aya elimizde olur

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,241
@passhugen @KnithsSs

Kardeşim Kargo Operatör' de Görev Alıyorum Bazen Yoğunluk' dan Dolayı Bazı Tedarikçiler Yetişmeyen Kargoları Devir Atıp Bir Sonraki Gün Getiriyorlar. Ama '' 10 Gün '' Şubede Beklemez Kargo. Veya Aktarmada Takılı Kalmaz Aktarmadan Gelen Kargolar Sabah Hemen Tedarikçiler Tarafından Arabalara Yüklenip Kargo Raporu Çıkartıp Hemen Yolla Çıkıyorlar Çünkü. Kargo Gecikme Süresi Genelde 1 Hafta Bilemedin 2 Hafta Sürüyor Bu Durum..

Takip Numarası Veya Gönderi Kodunuz Varsa Bir Araştırın Derim Ben Arkadaşlar Veya Müşteri Hizmetlerini Arayarak Bilgi Almanız Mümkün

shagolon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yeni bir sistem bulup almak istiyorum lakin burdan çıkardığım sonuç biraz isim yapmış kişilerin yaptığı sistemlerin gönderilmesi çok uzun sürüyor demek sabırsız olduğum için firmalarla sıkıntı yaşarım demektir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri