PC Hocası Infinity Alınır Mı?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
KS

xeox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Şu sıralar incehesapta sorun yaşayan kişilerin mesajlarını çok görüyorum bir tırsmıyorum da değil :)

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Ssd yi Kingston yapıp kasayı 600w vg10f yapmayı düşünüyorum arkadaşlar. Sizce alınabilir bir sistem mi? Alan, almayan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.
Hocam vento kasadan var bende bence vento yapmanizin bi anlami yok. Stok kasasi daha şık daha guzel. Sogutma acisindan 1 derece max fark yaratir yarisi kapali diye falan. Bence gamepowerin kasasini alin

KS

xeox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam vento kasadan var bende bence vento yapmanizin bi anlami yok. Stok kasasi daha şık daha guzel. Sogutma acisindan 1 derece max fark yaratir yarisi kapali diye falan. Bence gamepowerin kasasini alin
Mesh olduğundan dolayı ventoyu tercih edin yazan çoktu bazı konularda ondan öyle düşündüm hocam ben de

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Mesh olduğundan dolayı ventoyu tercih edin yazan çoktu bazı konularda ondan öyle düşündüm hocam ben de
Pek fark olmaz hocam bence herturlu hava akimi olur. Kuletipi ya da sıvı sogutma alirsaniz islemci icin zaten ikisinin farki 0a düşer neredeyse

KS

xeox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri