Infinity 7700 XT | Intel i7-14700K | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7700 XT 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Kasa değiştirme kalsın ram değiştirebilirsin ssd 1 tb yapılarak alınabilir güzelSsd yi Kingston yapıp kasayı 600w vg10f yapmayı düşünüyorum arkadaşlar. Sizce alınabilir bir sistem mi? Alan, almayan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.![]()
Infinity 7700 XT | Intel i7-14700K | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7700 XT 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ssd yi Kingston yapıp kasayı 600w vg10f yapmayı düşünüyorum arkadaşlar. Sizce alınabilir bir sistem mi? Alan, almayan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.![]()
Hocam vento kasadan var bende bence vento yapmanizin bi anlami yok. Stok kasasi daha şık daha guzel. Sogutma acisindan 1 derece max fark yaratir yarisi kapali diye falan. Bence gamepowerin kasasini alinSsd yi Kingston yapıp kasayı 600w vg10f yapmayı düşünüyorum arkadaşlar. Sizce alınabilir bir sistem mi? Alan, almayan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.![]()
Mesh olduğundan dolayı ventoyu tercih edin yazan çoktu bazı konularda ondan öyle düşündüm hocam ben deHocam vento kasadan var bende bence vento yapmanizin bi anlami yok. Stok kasasi daha şık daha guzel. Sogutma acisindan 1 derece max fark yaratir yarisi kapali diye falan. Bence gamepowerin kasasini alin
Pek fark olmaz hocam bence herturlu hava akimi olur. Kuletipi ya da sıvı sogutma alirsaniz islemci icin zaten ikisinin farki 0a düşer neredeyseMesh olduğundan dolayı ventoyu tercih edin yazan çoktu bazı konularda ondan öyle düşündüm hocam ben de
Infinity sisteme kıyasla bu daha mı iyidir diyorsunbu daha iyi bir tercih olacaktır sizin için.
![]()
CYBER-6600 / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-6600 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr