PC Hocası Sistemleri Diğer Youtube Kanalları Kadar Avantajlı Oluyor Mu?

soruxcevap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

PC almayı düşündüğüm için araştırmalarımı yeni yapıyorum, sorum küçümsemek veya beğenmemekten değil, piyasaya hakim olmadığımdan.

Mesela geçen modart kendi kasasını çıkarmış ve f/p olarak alınacak bir sistemdi
Donanım arşivi de geçenlerde kendi kasasını çıkartmış ve o da bayağı güzel bir sistemdi.

İnceleme videolarından bahsetmiyorum, kendi etiketleriyle çıkardıkları. PC hocası içinde güzel sistem çıkarıyor diye duydum. Bu verdiğim örneklere denk oluyorlar mı acaba? Birde en son kendine ait çıkardığı sistem hangisi? Varsa video linki falan atar mısınız. Ayrıca 2-3 hafta içinde sistem çıkar mı sizce

Moderatörün son düzenlenenleri:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Merhaba, pc almayı düşündüğüm için araştırmalarımı yeni yapıyorum, sorum küçümsemek veya beğenmemekten değil, piyasaya hakim olmadığımdan.

Donanım arşivi de geçenlerde kendi kasasını çıkartmış ve o da bayağı güzel bir sistemdi.

İnceleme videolarından bahsetmiyorum, kendi etiketleriyle çıkardıkları. PC hocası içinde güzel sistem çıkarıyor diye duydum. Bu verdiğim örneklere denk oluyorlar mı acaba? Birde en son kendine ait çıkardığı sistem hangisi? Varsa video linki falan atar mısınız. Ayrıca 2-3 hafta içinde sistem çıkar mı sizce
2-3 haftaya çıkmış olur herhalde. Ve diğer kanallardan daha kötü sistem çıkarma ihtimali var çünkü giriş-orta seviye arası olacak. Ama fiyatıda ona göre olur.

Son düzenleme:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Merhabalar,

PC almayı düşündüğüm için araştırmalarımı yeni yapıyorum, sorum küçümsemek veya beğenmemekten değil, piyasaya hakim olmadığımdan.

Hocam gördüğüm kadarıyla dürüst davranayim, bu sektörde kendini düşünüp bize orta-kotu bileşeni kasaya koyup satacak son insanın hocam olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın diğerlerini gözümle görmeden kötülemek olmaz lakin kendi menfaatinin ön planda olmadığına canı gönülden inanabilirsiniz. 2000 stok açıp ülkeyi resmen oyuna doyurdu :)

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Bu sistemler daha cok abone ve takipsi sayisina paralel oranda iyi oluyor dolayisiyla bir cogundan daha iyi bir sistem olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri