Donanım Arşivi demek istediniz sanırım? Giriş segment bence max 8k demek. Ama 10k altı olacağı neredeyse kesin.Giriş sistemi dediğimiz şey tam olarak nedir Donanım Haberin çıkardığı Giriş sistemi mi oluyor yoksa orta segment mi çünkü ona göre Donanım haberininkini almayı planlıyorum. Bütçem 9-10k
Evet öyle demek istedim yani donanım arşivinin çıkardığı bilgisayar sisteminden bir tık daha mı düşük olur giriş olursaDonanım Arşivi demek istediniz sanırım? Giriş segment bence max 8k demek. Ama 10k altı olacağı neredeyse kesin.
Rx 6500xt li olur bence.Giriş sistemi dediğimiz şey tam olarak nedir Donanım Haberin çıkardığı Giriş sistemi mi oluyor yoksa orta segment mi çünkü ona göre Donanım haberininkini almayı planlıyorum. Bütçem 9-10k
Özellikleri hakkında pek bir bilgim yok açıkçası genel olarak sadece oynamayı biliyorum 6600'a göre performansı daha mı az olurRx 6500xt li olur bence.
Yani bence rx 6600 den daha düşük seviyede bir ekran kartı kullanılır.Özellikleri hakkında pek bir bilgim yok açıkçası genel olarak sadece oynamayı biliyorum 6600'a göre performansı daha mı az olur
O zaman stoğa girerse donanım arşivinin bilgisayarını alayım teşekkür ederim.Yani bence rx 6600 den daha düşük seviyede bir ekran kartı kullanılır.
Rica ederim.O zaman stoğa girerse donanım arşivinin bilgisayarını alayım teşekkür ederim.
Umarım öyle olur da bir tane alabilirim.Rx 6500xt li olur bence.
Sıradaki PCH sistemde 5600 olmayacak. Giriş segment olacak. Belki başka kanallar çıkarabilir. Tek tek toplama pahalı oluyor kampanyalı bir hazır sistem bekleyebilirsiniz. Risk alıp almamak sizin elinizde.Sizce ryzen 5 5600 lı bir sistem gelirmi? ona göre fiyatlar stabilken suan sistem dizmelimiyim?
Biraz zor. Çünkü sistem orta segment değil giriş-orta segment olacak.Sizce ryzen 5 5600 lı bir sistem gelirmi? ona göre fiyatlar stabilken suan sistem dizmelimiyim?