PC hocası yeni PC ne zaman?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LuffyZenq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
PC hocasının çıkaracağı bilgisayar okuduğuma göre giriş seviye olacak fakat kimse tarih vermemiş ortalama bir tarih var mıdır? (Kesin bir tarih değil 1 2 haftaya çıkar muhtemelen gibi)

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Giriş sistemi dediğimiz şey tam olarak nedir Donanım Haberin çıkardığı Giriş sistemi mi oluyor yoksa orta segment mi çünkü ona göre Donanım haberininkini almayı planlıyorum. Bütçem 9-10k

ForzaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
107
Giriş sistemi dediğimiz şey tam olarak nedir Donanım Haberin çıkardığı Giriş sistemi mi oluyor yoksa orta segment mi çünkü ona göre Donanım haberininkini almayı planlıyorum. Bütçem 9-10k
Donanım Arşivi demek istediniz sanırım? Giriş segment bence max 8k demek. Ama 10k altı olacağı neredeyse kesin.

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Donanım Arşivi demek istediniz sanırım? Giriş segment bence max 8k demek. Ama 10k altı olacağı neredeyse kesin.
Evet öyle demek istedim yani donanım arşivinin çıkardığı bilgisayar sisteminden bir tık daha mı düşük olur giriş olursa

ForzaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
107
Fiyatı da performansı da daha düşük olur. F/P oranını tahmin edemiyorum ama.

Denizzrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sizce ryzen 5 5600 lı bir sistem gelirmi? ona göre fiyatlar stabilken suan sistem dizmelimiyim?

ForzaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
107
Sizce ryzen 5 5600 lı bir sistem gelirmi? ona göre fiyatlar stabilken suan sistem dizmelimiyim?
Sıradaki PCH sistemde 5600 olmayacak. Giriş segment olacak. Belki başka kanallar çıkarabilir. Tek tek toplama pahalı oluyor kampanyalı bir hazır sistem bekleyebilirsiniz. Risk alıp almamak sizin elinizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri