Pc için Dualsense mi Xbox Controller mi ?

dualsense5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba pc için bir gamepad almak istiyorum fakat dualsense mi yoksa xbox mı alsam diye kararsız kaldım. Xbox'ın pcde %100 uyumlu olması büyük avantaj. Fakat dualsense'in de haptic feedback ve adaptive trigger özellikleri varken xbox kolu almak çok mantıklı gelmiyor ama dualsense'i hep uygulama ile kullanmak can sıkıyor. Birkaç yerde ileride Sony'nin ileride pc'ye dualsense için driver getireceği yazıyordu bunun hakkında kesin bir bilgi var mı ? Xbox controller aldıktan sonra böyle bir driver çıkarsa almadığıma üzülürüm. Sizce şuan bu ikisi arasında hangi alınmalı ?

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
fiyatlarına göre hareket etmek lazım yüksek ihtimal sony daha pahalıdır esas soru şu sony de farklı olan özellikler senin için önemli mi önemliyse sony al olmasa da olur diye düşünüyorsan bu farklı olan özellikler için xbox al

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
DS4Windows programıyla PS4 oyun kolunu tüm özellikleriyle her oyunda kullanabiliyorum. Kuzenimin elinde fazladan olduğu için alıp denedim. Normalde ben de başka PC oyun kollarından alacaktım yoksa. Şimdi ihtiyacım kalmadı. Hem Bluetooth hem de kabloyla PC'ye bağlayabiliyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri