Öneri PC Için Masa Önerisi

yigido_7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dostlar selam 27 inç ve 24 inç 2 tane monitörüm var.kasayı masanın üstüne koymıyacam yere koyıcam.2 monitörün sığacağı orta halli üzmeyecek masa önerilerinizi bekliyorum

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Dostlar selam 27 inç ve 24 inç 2 tane monitörüm var.kasayı masanın üstüne koymıyacam yere koyıcam.2 monitörün sığacağı orta halli üzmeyecek masa önerilerinizi bekliyorum
tarzınızı anlamak için bir kaç tane masa atabilir misiniz hocam yoksa dümdüz masa mı

KS

yigido_7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
tarzınızı anlamak için bir kaç tane masa atabilir misiniz hocam yoksa dümdüz masa mı
Hocam masanın sallanmaması benim için önemli.onun dışında yemek masası gibi olmasın tabi ama düz bişeyler olabilir sadece sağlam olsun

KS

yigido_7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
https://www.evidea.com/tamamlayici-...-cm-rafli-calisma-masasi-barok-ceviz-Pcer008/

Güvenilir firma. Ben dün alacaktım kartın bakiyesi kalmamış bakiyeyi yükledim ama bu sefer de masamdan vazgeçemediğim için almadım. Tavsiye ederim. Kuzenim kullanıyor farklı bir versiyonunu aynı firmadan aldık.
Sağol dostum masa aldım.Attığın masanın rafı olmayanı ve 160 cm lık modelini aldım Trendyol dan.Gayet güzel 2 monitörümü ve kasamı koydum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri