tarzınızı anlamak için bir kaç tane masa atabilir misiniz hocam yoksa dümdüz masa mıDostlar selam 27 inç ve 24 inç 2 tane monitörüm var.kasayı masanın üstüne koymıyacam yere koyıcam.2 monitörün sığacağı orta halli üzmeyecek masa önerilerinizi bekliyorum
Hocam masanın sallanmaması benim için önemli.onun dışında yemek masası gibi olmasın tabi ama düz bişeyler olabilir sadece sağlam olsuntarzınızı anlamak için bir kaç tane masa atabilir misiniz hocam yoksa dümdüz masa mı
bütçe nedirHocam masanın sallanmaması benim için önemli.onun dışında yemek masası gibi olmasın tabi ama düz bişeyler olabilir sadece sağlam olsun
En fazla 2.5k düşünüyorum ama beğenirsem biraz daha üstü olabilirbütçe nedir
Sağol dostum masa aldım.Attığın masanın rafı olmayanı ve 160 cm lık modelini aldım Trendyol dan.Gayet güzel 2 monitörümü ve kasamı koydum.https://www.evidea.com/tamamlayici-...-cm-rafli-calisma-masasi-barok-ceviz-Pcer008/
Güvenilir firma. Ben dün alacaktım kartın bakiyesi kalmamış bakiyeyi yükledim ama bu sefer de masamdan vazgeçemediğim için almadım. Tavsiye ederim. Kuzenim kullanıyor farklı bir versiyonunu aynı firmadan aldık.
Güzel günlerde kullanın kolay gelsinSağol dostum masa aldım.Attığın masanın rafı olmayanı ve 160 cm lık modelini aldım Trendyol dan.Gayet güzel 2 monitörümü ve kasamı koydum.