PC Kapalıyken Elektrik Gitmesi Sorun Oluşturur Mu?

arda7744

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Nilson akım korumalı priz ve powerboost psu kullanıyorum psu çok kaliteli değil.
geceleri elektrik kesiliyor bazı zamanlar
pc kapalıyken elektrik gitse sorun olurmu akım korumalı priz var iken?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,234
Olacağını zannetmiyorum ben şahsen, adı üstü ''Akım Korumalı'' olduğu için yüksek akıma maruz kalan cihazlar, yangın gibi riskleri de ortaya çıkarabilir. Zararı önleme kısmında ise akım korumalı prizler devreye girmektedir.

KS

arda7744

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Olacağını zannetmiyorum ben şahsen, adı üstü ''Akım Korumalı'' olduğu için yüksek akıma maruz kalan cihazlar, yangın gibi riskleri de ortaya çıkarabilir. Zararı önleme kısmında ise akım korumalı prizler devreye girmektedir.
Teşekkürler hocam.
powerboost psu kullanıyorum 1 senedir sıkıntı çıkarmadı sizce kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,234
Powerboost PSU yorumları daha önce okumuştum, kimse pek tercih etmiyor o markayı ama madem bir senedir. Kullanıyorsun ve hiç bir sıkıntı yaşamadıysan kullanmaya devam et bence.

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
valla pc açık da olsa kapalı da olsa elektrik gittikten sonra fişini çekiyorum elektrik düzeldikten sonra bi 5 dk bekleyip öyle takıyorum

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
Nilson akım korumalı priz ve powerboost psu kullanıyorum psu çok kaliteli değil.
geceleri elektrik kesiliyor bazı zamanlar
pc kapalıyken elektrik gitse sorun olurmu akım korumalı priz var iken?
Kapalıyken sorun olmaz, açıkken de elektrik gitse eğer japon kapasitör psu kullanıyorsanız sorun olmaz. Ancak akım korumalı priz vb. gibi ürünlerin de olması güvenliği bir tık daha arttıracaktır.

Ancak powerboost vb. gibi markalar çok riskli ve dikkat edilmesi gerekiyor. Malum, artık 80+ sertifikası bayram şekeri gibi dağıtılır oldu. Hali hazırda sistemlerde patlayan Gigabyte P750GM psuların örneği var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri