PC Kendini Resetliyor

hsynyldz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Merhabalar arkadaşlar pc hocasının tavsiyesiyle bu bilgisayarı aldım ancak oyun oynarken 30 dakka 40 dakka sonra kendini resetliyor msi afterburnerden kontrol ediyorum değerlerde normal gözüküyor yardımcı olabilirmisiniz ?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
Sadece oyunlar sırasında mı oluyor?
msi afterburner da oyunlarda işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları normal diyorsunuz?

Ram bu görülüyor sistemde:
Lexar Thor OC 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0 / AMD EXPO DDR5
Anakart bios ayarlarında EXPO enable yapıp açtnızmı bu durumda 6000 mhz e çeker hızı. Siz bu expo yu disable yapıp temel deper 5600 mhz e çekip oyunlra bir daha girin.
Bu tür sıkıntı olabiliyor

İkincisi buradan.
OCCT stabilite testini indirip:
İşlemci ve sıcaklıkları
Ekran kartı ve sıcaklık durumu
RAMLER
ve en önemlisi psu-power yükleme testini yapıp sistemi bir izleyin restart durumu oluşacak mı?

KS

hsynyldz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sadece oyunlar sırasında mı oluyor?
msi afterburner da oyunlarda işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları normal diyorsunuz?

Ram bu görülüyor sistemde:
Lexar Thor OC 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0 / AMD EXPO DDR5
Anakart bios ayarlarında EXPO enable yapıp açtnızmı bu durumda 6000 mhz e çeker hızı. Siz bu expo yu disable yapıp temel deper 5600 mhz e çekip oyunlra bir daha girin.
Bu tür sıkıntı olabiliyor

İkincisi buradan.
OCCT stabilite testini indirip:
İşlemci ve sıcaklıkları
Ekran kartı ve sıcaklık durumu
RAMLER
ve en önemlisi psu-power yükleme testini yapıp sistemi bir izleyin restart durumu oluşacak mı?
occt testlerini yaptım 30 dakika boyunca bir sorun olmadı tavsiye üzerine aldım 6000mhz de kullanamıycaksam rami bi anlamı olmadığını düşünüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri